Sport

Bombardierul a luat țeapă

Ziarul de Vrancea
9 oct 2019 1257 vizualizări

*Viorel Simion nu mai boxează pentru titlul european pentru că adversarul său, irlandezul Marco McCullough, a dispărut înaintea cântarului oficial * reprezentanții românului cer compensații

Boxerul român Viorel Simion trebuia să lupte astăzi la Belfast cu irlandezul Marco McCullough pentru titlul de campion european IBF-categoria superpană. „Bombardierul” a ajuns în Irlanda, a susținut conferința de presă și a trecut cântarul oficial, dar adversarul a dispărut înaintea luptei. „Ne-au anunțat în ultima clipă că meciul se anulează”, spun siderați reprezentanții boxerului, Sorin Florea și Bogdan Mușat (King Promotion). Viorel Simion (37 de ani) își propusese relansarea carierei, dar va trebui să-și reconsidere pentru o scurtă perioadă obiectivele, până când sunt limpezite detaliile scandalului de la Belfast. „Bombardierul” a ajuns marți în Irlanda, unde miercuri a făcut cântarul premergător celui oficial de joi. „Am aflat că ar fi o problemă medicală cu irlandezul, relevată de un RMN cerebral. Ne-au aruncat că McCullough ar putea să nu mai boxeze niciodată. Ulterior am fost informați că meciul s-a anulat și că trebuie să fim răbdători, că poate în 2-3 săptămâni se rezolvă problema medicală, iar meciul se va face. Asemenea bătaie de joc nu am înghițit pe nicăieri pe unde am trecut”, a declarat directorul executiv de la King Promotion, Bogdan Mușat.

Partea română a cerut Comisiei Britanice de Box un punct de vedere oficial pentru a putea face pașii următori. În paralel, au sugerat organizatorului britanic compensarea acestui incident fie financiar, fie prin organizarea unei gale, în care Viorel Simion să boxeze cu Carl Frampton, iar Bogdan Dinu cu Hughie Fury. Ambii boxeri britanici sunt în portofoliul companiei care a organizat gala de la Belfast.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.