Sport

Bilanț excelent al sportivilor de la CS Unirea-CSM Focșani 2007 la Campionatul Național de tir sportiv pentru tineret

Ziarul de Vrancea
18 mar 2021 1382 vizualizări
Foto:arhiva ZdV .Credit foto:Bihoreanul
Foto:arhiva ZdV .Credit foto:Bihoreanul

Sportivii focșăneni s-au întors de la București, unde s-a desfășurat Campionatul Național de tir sportiv pentru tineret, pușcă cu aer comprimat, cu un titlu național, două medalii de argint și două de bronz

Un nou rezultat foarte bun al sportivilor de la CS Unirea-CSM Focșani 2007, la Campionatul Național de tir sportiv pentru tineret, pușcă cu aer comprimat, care s-a desfășurat la Poligonul Iosif Sîrbu din București, în perioada 10-14 martie 2021.

Sportivii trăgători focșăneni, antrenați de antrenorul emerit Adrian Alaci și de profesorul Aurel Giurgea, au încheiat recenta competiție de la București cu cinci medalii – una de aur, două de argint și două de bronz.

Trebuie menționat că rezultatele sportivilor trăgători focșăneni sunt cu atât mai valoroase cu cât ei sunt la vârsta juniorilor 1, 2 sau 3, și au concurat cu sportivi de 21-23 de ani, vârstă până la care se poate concura la tineret. De asemenea, sportivele focșănence medaliate au vârste de 16 ani – Teodora Șușu, 14 ani, Alexandra Joghiu și 12 ani, Denisa Sofian.

Cea mai bună performanță a fost obținută de echipa de băieți alcătuită din Lucian Puțaru și Răzvan Condrea care au câștigat medalia de aur și titlul de campioană a României. Medaliile de argint și titlulurile de vicecampioni naționali, au revenit echipei mixte Teodora Șușu – Răzvan Condrea și Teodorei Șușu la individual fete. Medalii de bronz au obținut echipa de fete alcătuită din Teodora Șușu, Alexandra Joghiu și Denisa Sofian și trăgătorul Lucian Puțaru, la individual băieți.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.