Sport

Becali l-a atacat pe Budescu

Ziarul de Vrancea
27 nov 2017 786 vizualizări

Finanțatorul FCSB a fost deranjat de unele declarații ale mijlocașului său și i-a zis că nu mai are voie să bată cornere

După meciul Astra Giurgiu – FCSB, scor 2-0, disputat duminică seara în etapa a XIX-a a Ligii I, jucătorul oaspeților, Constantin Budescu, a făcut declarații critice la adresa “experimentelor” făcute la echipă. "Am făcut un joc prost și am pierdut. Nu știu dacă este o criză, mai vin și astfel de momente. Am tot încercat să facem tot felul de experimente și ne-a costat acest lucru. Nu am jucat nimic și am pierdut. Avem mulți accidentați, Teixeira a simțit ceva la gambă, iar Planic nu știu ce are. Am avut o perioadă bună, nu am reușit să o gestionăm, nu ne temem pentru Dică", a declarat Budescu la Digisport. Aceste afirmații l-au atins pe patronul Gigi Becali care i-au răspuns dur: "Ce experimente, bă, băiatule? Lui nu-i mai convine să mai alerge și el vrea să joace numai din figuri, talente, devieri și călcâie, fără să facă trei pași. Am mâncat bătaie din cauza lui în seara asta. Asta sunt experimentele. Toate la mijlocul terenului s-au întâmplat din cauza lui, pentru că el joacă la mișto fotbal. Singurul lucru pe care o să-l impun lui Dică e că Budescu nu mai bate cornere. Nu mai are voie Budescu. De ce? Că nu mai vreau să facem experimente de gol din corner. De vreo doi, trei ani, el vrea să dea numai gol din corner. A dat un gol o dată și toate cornerele se epuizează la Budescu. Îl dau afară pe Dică, dacă Budescu mai bate cornere, că dacă eu impun ceva trebuie să facă", a declarat Becali, la Digi Sport.

De partea cealaltă, Alexandru Ioniță a spus că jucătorii Astrei au primit încurajări de la Daniel Niculae, Cristian Săpunaru și Cosmin Moți înaintea meciului cu FCSB. Ioniță a subliniat că susține CFR Cluj în lupta pentru titlu și a menționat că nu știe nimic de o ofertă a clujenilor pentru el, deși a aflat că ar fi dorit la Kayserispor, echipa fostului său antrenor Marius Șumudică.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.