Sport

Baschetbaliştii au câștigat turneul internațional ”Tallinn Nord Cup”

Dan Chiriac
16 mai 2018 1129 vizualizări

Baschetbaliștii CSM 2007 LPS Focșani, pregătiți de profesorul Petruț Mihai, au câștigat, la categoria de vârstă U 15, Turneul internațional ”Tallinn Nord Cup”, care a avut loc în capitala Estoniei, Tallinn, în perioada 11-13 mai. Focșănenii au câștigat toate cele patru jocuri din grupa din care au făcut parte și au jucat finala turneului U 15 în compania câștigătoarei celei de-a doua grupe, BS Riga/Jugla, din Letonia. În finală, focșănenii s-au impus cu 37-36 după un meci în care au avut o evoluție foarte bună. ”A fost o victorie obținută cu sufletul, cu o extraordinară determinare. Jucătorii noștri au arătat un caracter puternic, atitudine, s-au apărat foarte bine, au avut realizări deosebite și în atac. Și au obținut un nou succes internațional într-o competiție extrem de puternică, la care, în afară de noi au participat echipe din țări cu mare tradiție în baschet – Letonia, Lituania, Estonia, Finlanda, Rusia!”, a declarat antrenorul și profesorul Petruț Mihai pentru site-ul csmfocsani2007. Delegația focșăneană la ”Tallinn Nord Cup” a fost însoțită și de primarul Municipiului, Cristi Valentin Misăilă, care a apreciat în mod deosebit performanța tinerilor baschetbaliști focșăneni, pe care i-a felicitat pe pagina de facebook personală unde a scris: ”Am trăit marea bucurie alături de echipa de baschet CSM 2007 LPS FOCSANI U16, care a câștigat campionatul internațional din Estonia – TALLINN NORD CUP 2018! Suntem mândri de voi, copii minunați”

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.