Sport

Baschet, Liga Națională | CS Municipal Târgu Mureș - CSM Focșani 2007 76-56 (19-15, 16-13, 24-11, 17-17)

Ziarul de Vrancea
11 feb 2019 604 vizualizări

CSM Focșani 2007 a jucat vineri, 8 februarie, în deplasare cu CS Municipal Târgu Mureș, jocul din etapa a patra a Gupei Albastre a campionatului Ligii Naționale. Gazdele s-au impus confirmându-și statutul de cea mai valoroasă formație a grupei.

Partida s-au dezechilibrat în sfertul al treilea, câștigat de gazde cu 24-11. Până atunci, târg-mureșenii acumulaseră un avantaj de doar 8 puncte în două sferturi, 19-15 și 16-13, care ar fi putut fi relativ ușor de anulat. Însă la revenirea din pauză oaspeții nu și-au mai găsit cadența bună de până atunci și au fost depășiți net în următoarele zece minute. În ultimul sfert focșănenii au reintrat într-o perioadă mai productivă, au terminat la egalitate , 17-17, însă meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor la o diferență de 20 de puncte: 76-56. 

În ansamblu, CSM 2007 a arătat și la Târgu Mureș că este o echipă bine așezată, care a căpătat maturitate și personalitate în joc. Formația focșăneană se menține pe locul al treilea al grupei Albastre. 

Iată cum arată statistica meciului de la Târgu Mureș, pentru baschetbaliștii focșăneni.

Echipa CSM Focșani 2007: Vukovic (18 puncte+12 recuperări+0 pase decisive), Kilgore (6+6+1), Cornelius (7+4+2), Crăciun, Petrișor (14+9+6), Pop, Olaru (5+0+3), Andrei Negurou (0+1+1), Toma, Amarghioalei (6+2+3), Cristian Popa.

Campionatul Ligii Naționale intră în pauză până la 2 martie, când CSM Focșani 2007 va întâlni în deplasare pe Miercurea Ciuc cu CSM VSKC. 

Până atunci, în perioada 14-17 februarie, echipa Focșaniului va participa la turneele seriei Est a Cupei României 3x3, faza de calificare, ale cărei jocuri se vor disputa la București.

Text informații+ foto:CSM Focșani 2007 oficial


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.