Sport

Barty rămâne redutabilă

Ziarul de Vrancea
30 mar 2021 524 vizualizări

Liderul WTA s-a calificat în semifinale la Miami și va juca împotriva Elinei Svitolina

*Jucătoarea australiană Ashleigh Barty, favorită principală, și sportiva ucraineană Elina Svitolina, cap de serie numărul 5, s-au calificat în semifinalele turneului de la Miami, fază în care vor fi adversare. Ashleigh Barty a învins-o în sferturile de finală pe Arîna Sabalenka din Belarus (nr.7) scor 6-4, 6-7, 6-3, în două ore și 16 minute. Svitolina s-a impus în sferturi în fața letonei Anastasija Sevastova, scor 6-3, 6-2, în 69 de minute. Celelalte două semifinale sunt Maria Sakkari (Grecia, nr.23) – Naomi Osaka (Japonia, nr. 2) și Bianca Andreescu (Canada, nr. 8) – Sara Sorribes (Spania).

* Rusul Daniil Medvedev și grecul Stefanos Tsitsipas, principali favoriți ai turneului de tenis de la Miami (SUA), s-au calificat în sferturile de finală ale acestei competiții de categoria ATP Masters 1.000. Medvedev (nr.1), l-a învins cu 6-4, 6-3 pe americanul Frances Tiafoe, la capătul unui joc care a durat 92 de minute, pe parcursul căruia a totalizat 24 de lovituri direct câștigătoare. Tenismanul rus a obținut cu această ocazie a 17-a sa victorie în 19 meciuri disputate de la debutul acestui an, în care a cucerit trofeul ATP Cup alături de echipa Rusiei, trecându-și, totodată, în palmares al zecelea titlu ATP, în turneul de la Marseille (Franța). El se va lupta pentru un loc în semifinale cu spaniolul Roberto Bautista cap de serie numărul 7, care s-a impus greu în trei seturi, 6-3, 4-6, 7-6, în fața americanului John Isner (nr. 18).Tot în optimi s-au mai realizat rezultatele: Sebastian Korda (SUA) – Diego Schwartzman (Argentina) 6-3, 4-6, 7-5; Stefanos Tsitsipas (Grecia) – Lorenzo Sonego (Italia) 6-2, 7-6; Andrei Rublev (Rusia) – Marin Cilic (Croația) 6-4, 6-4.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.