Sport

Barcelona se cutremură

Ziarul de Vrancea
25 aug 2020 726 vizualizări

Anunțul lui Messi de a pleca de pe „Nou Camp” a înfierbântat spiritele *fanii au depus o „moțiune de cenzură” împotriva președintelui Bartomeu, deși cel care l-a supărat pe argentinian pare a fi noul antrenor Ronald Koeman

O moțiune de cenzură împotriva conducerii clubului FC Barcelona a fost depusă a doua zi după solicitarea atacantului Lionel Messi de a părăsi gruparea catalan. „Tocmai am depus o cerere scrisă pentru a solicita un vot de cenzură împotriva lui Josep Maria Bartomeu și a tuturor membrilor conducerii sale. Ei nu mai pot sta niciun minut în fruntea clubului”, a scris Jordi Farre, autorul moțiunii, pe contul său de Twitter. Un apel circulă pe rețelele de socializare, cerându-le suporterilor nemulțumiți să se adune la ora 19.00 pentru a-i cere demisia lui Bartomeu. O sută dintre ei s-au adunat deja, marți seară, sub ferestrele biroului mult criticatului președinte, deoarece anunțul lui Lionel Messi a provocat un cutremur.Bartomeu a negat pentru Sport.es că ar intenționa să demisioneze, iar presa argentiniană spune că Messi a luat decizia de a părăsi gruparea catalană din cauza noului antrenor, Ronald Koeman. „Privilegiile s-au terminat, voi fi inflexibil, trebuie să ne gândim la echipă”, ar fi spus Koeman, care l-ar fi pus în fruntea listei de plecări pe uruguayanul Luis Suarez, bun prieten cu starul argentinian. Încă sub contract cu FC Barcelona până la 30 iunie 2021, vedeta în vârstă de 33 de ani a comunicat clubului că dorește să își rezilieze unilateral contractul. Messi a sosit la Barcelona în 2000, la vârsta de 13 ani, și a trecut prin toate categoriile de vârstă la unul dintre cele mai prestigioase cluburi din lume pentru a deveni o legendă cu șase trofee Balonul de Aur. Ieri, Messi l-ar fi informat pe antrenorul Ronald Koeman că nu va participa la reluarea antrenamentelor echipei FC Barcelona. Mundo Deportivo subliniază că oficialii de la FC Barcelona vor avea o reuniune de urgență pentru a discuta despre situația lui Messi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.