Sport

Barcelona, la mâna Realului

Ziarul de Vrancea
18 mai 2017 617 vizualizări
Karim Benzema (dreapta) a fost din nou determinant pentru Real
Karim Benzema (dreapta) a fost din nou determinant pentru Real

* Echipa madrilenă a câștigat restanța de la Vigo și mai are nevoie de o remiză pentru a câștiga titlul în Spania * Juventus rade totul în Italia

* Echipa Real Madrid depinde doar de ea însăși pentru a-și realiza scopul, cucerirea titlului de campioană în La Liga. Miercuri seara, elevii lui Zinédine Zidane au jucat pe stadionul “Balaidos” și a învins Celta Vigo cu 4-1 în restanța din etapa a XXI-a. Cristiano Ronaldo a pus 2-0 pe tabelă, după golurile din minutele 10 și 48. În min. 62, Iago Ispas de la Celta a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, dar deși în inferioritate, echipa gazdă a înscris în min. 69, prin Guidetti. In minutul următor, Karim Benzema a realizat cel mai frumos gol al meciului, fructificând pasa lui Marcelo dintr-un unghi foarte dificil. Și tot francezul a fost la originea ultimului gol, marcat de Isco (’88). Real Madrid are acum trei puncte avans față de FC Barcelona, înaintea ultimei etape, și are nevoie de un singur punct din deplasarea de la Malaga (locul XI), în timp ce Barça joacă acasă, cu Eibar (locul VIII).

* Juventus Torino a câștigat Cupa Italiei pentru a 12-a oară, după ce a învins echipa Lazio, scor 2-0. “Bătrâna Doamnă”, care este foarte aproape de a realiza al treilea event consecutiv (campionat ^cupă) a înscris în minutele 12 și 26 prin Dani Alves și Bonucci. Lazio a avut o bară, la 0-0, prin Keita (min. 6). Fundașul român Ștefan Radu a intrat în minutul 21 în locul lui Marco Parolo, accidentat.  Juventus, finalistă a Ligii Campionilor în acest an și-a trecut în palmares al 12-lea său trofeu al Cupei Italiei.

* AS Monaco a învins formația AS Saint-Etienne, scor 2-0, într-un meci restanță din etapa a XXXI-a și este noua campioană a Franței. Golurile au fost marcate de Mbappé, în minutul 19, și Germain, în minutul 90^3. În clasament, jucătorii din Principat au acum șase puncte avans față de Paris Saint Germain și nu mai pot pierde al optulea titlu din palmaresul clubului, indiferent de rezultatul pe care îl vor obține la Rennes.

* Formația Șahtar Donețk  a câștigat Cupa Ucrainei, învingând în  finala disputată la Harkov echipa Dinamo Kiev, scor 1-0. Golul a fost marcat de Marlos, în minutul 81. Același Marlos a ratat un penalti, în minutul 8. Fosta echipă a lui Mircea Lucescu a obținut pentru a 11-a oară Cupa Ucrainei. La 6 mai, Șahtar a câștigat campionatul ucrainean pentru a zecea oară.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.