Sport

Banzai, Mihaela!

Ziarul de Vrancea
17 iul 2021 846 vizualizări

Înainte de a decola spre Tokyo, Buzrnescu a câștigat turneul de la Budapesta la dublu

*Perechea Mihaela Buzrnescu/Fanny Stollar (România/Ungaria) a câștigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 250 de la Budapesta. Buzrnescu și Stollar au învins în final echipa Aliona Bolsova Zadoinov (Spania) / Tamara Korpatsch (Germania), scor 6-4, 6-4, într-o or și 16 minute. Proba de simplu a fost câștigat de kazaha Iulia Putințeva (42 WTA), care a depșit-o în final, scor 6-4, 6-0 pe ucraineanca Anhelina Kalinina (85). Dup final, Mihaela a plecat direct la Tokyo, pentru Jocurile Olimpice

*Echipa HoriaTecu/Kevin Krawietz (România/Germania), cap de serie numrul 1, a pierdut, ieri” finala probei de dublu din cadrul turneului de 500 de puncte de la Hamburg. Dup ce au trecut în semifinale de cuplul Jamie Cerretani / Verdugo Hach (SUA/Mexic, scor 6-3, 6-4, Horia și Kevin au pierdut, greu, finala, contra perechii Tim Puetz/Michael Venus (Germania/Noua Zeeland, nr 2), cap de serie 2, scor 3-6, 7-6, 8-10, într-o or și 41 de minute la a cincea minge de meci a adversarilor. Finala de simplu a fost câștigat de spaniolul Pedro Carreño (13 ATP), scor 6-2, 6-4 cu sârbul Filip Krajinovic (44).

*Juctoarea român Gabriela Ruse (133 WTA) s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Parlermo. Ea a trecut în primul tur de germana Jasmin Jebway (728), scor 6-1, 6-3 în 64 de minute, și apoi, cu 6-1, 6-0 de italiana Camilla Rosatello (369) într-o or. Pe tabloul principal sunt acceptate direct Jaqueline Cristian (153) care va juca în primul tur cu Nuria Brancaccio (452) și Alexandra Dulgheru (372), care o va întâlni în prima manș pe franțuzoiaca Oceane Dodin (116).

*Într-un alt turneu feminin, la Gdynia (Polonia), Irina Begu (71 WTA) va juca în primul tur cu belgianca Ysaline Bonaventure (127), iar Irina Bara (119 WTA) cu americanca Varvara Lepchenko (155).

*Alte finale din week-end; Barbora Krejcikova (Cehia, 13 WTA) – Tereza Martincova (Cehia, 78) 6-2, 6-0 la Praga; Tamara Zidansek (Slovenia, 50) –Clara Burel (Franța, 125) 4-6, 7-6, 6-1 la Lausanne; Casper Ruud (Norvegia, 16 ATP) -Federico Coria (Argentina, 77) 6-3, 6-3

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.