Sport

Cel mai bun arbitru și cel mai bun arbitru asistent în 2022, desemnați sâmbată, în cadrul banchetului de final de an

Ziarul de Vrancea
19 dec 2022 3734 vizualizări

Sâmbătă, 17 decembrie 2022, la restaurantul „Moldova” din Focșani, a avut loc banchetul de final de an al arbitrilor de fotbal din Vrancea. Cu acest prilej, au fost desemnați cel mai bun arbitru de fotbal și cel mai bun arbitru asistent de fotbal din județ în 2022. Despre cine este vorba:

Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vrancea și președintele Dan Dumitru au participat ieri la banchetul de final de an al arbitrilor de fotbal din județ, care s-a desfășurat la restaurantul „Moldova” din Focșani. Cu acest prilej Ionuț Aldea a fost desemnat este cel mai bun arbitru de fotbal al anului 2022 din județul Vrancea, urmat de Vali Toader și Cosmin Milea. De asemenea Vladuț Balaci a fost desemnat cel mai bun arbitru asistent de fotbal al anului 2022, din județul Vrancea, urmat de Traian Țîrdea și Ionuț Paraschiv. Florin Danciu i-a încântat din nou așa cum o face în fiecare an și pe participanții din acest an la banchetul de final de an 2022 al arbitrilor de fotbal din Vrancea cu „Plugușorul arbitrilor”

.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.