Sport

Balcaniada de la Roland Garros

Ziarul de Vrancea
4 oct 2020 835 vizualizări

Grecul Tsitsipas l-a bătut pe bulgarul Dimitrov la prima lor întâlnire din circuitul ATP

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova (11 WTA),a învins-o ieri , cu scorul de 6-2, 6-4, pe chinezoaica Zhang Shuai Zhang (39 WTA), în optimile de finală ale openului francez de la Roland Garros. Kivitova s-a impus după un meci de o oră și 25 de minute și va juca pentru a doua în sferturi la Roland Garros, după ediția din 2012, când a atins faza semifinalelor. Adversara ei va fi germana Laura Siegemund (66 WTA), care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-2, de spaniola Paula Badosa (87). Siegemund, este la vârsta de 32 de ani, pentru prima dată în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam. Reamintim, duminică s-au stabilit primele două sferturi de finală: Iga Swiatek (Polonia, 54)- Matilda Trevisan (Italia, 159) și Elina Svitolina (Ucraina, 5 WTA) – Nadia Podoroska (Argentina, 131).

În sferturile turneului masculin se vor reîntâlni finaliștii recentului turneu de la Hamburg, rusul Andrei Rublev (63 ATP) și grecul Stefanos Tsitsipas (6 ATP). Reamintim, în finala turneului german, Rublev a câștigat în fața lui Tsitsipas cu 6-4, 3-6, 7-5. Ieri, Tsitsipas a trecut de Dimitrov cu 6-3, 7-6, 6-2, după două ore și 30 de minute de joc. Interesant este că cei doi tenismeni din țări vecine, aflați de ceva vreme în elită, s-au întâlnit pentru prima dată în circuitul ATP. La rândul său, Andrei Rublev (63 ATP) a trecu cu scorul de 6-7, 7-5, 6-4, 7-6 dupăpatru ore de joc, de ungurul Marton Fucsovics (63 mondial). Primele două sferturi cunoscute au sunt Rafael Nadal (Spania, 2 ATP) – Jannik Sinner (Italia, 75) și Dominic Thiem (Austria 3 ATP) – Diego Schwartzman (Argentina,14)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.