Sport

Avem arbitru cu bucluc

Ziarul de Vrancea
19 mar 2019 475 vizualizări

Englezul Michael Oliver, protagonistul imensului scandal de anul trecut de la meciul Real-Juventus, va arbitra partida Suedia – România

Tricolorii au aflat cine va arbitra meciul contra Suediei de la Stockholm.  Partida programată sâmbătă, de la 19:00 va fi condusă de Michael Oliver (Anglia) ,unul dintre cei mai contestați centrali ai continentului.  Partida care l-a plasat într-o lumină proastă pe Oliver a fost cea din Liga Campionilor, din sezonul trecut, dintre Real Madrid și Juventus. În meciul retur, la scorul de 3-0 pentru italieni, britanicul a acordat eronat o lovitură de pedeapsă pentru spanioli, în minutul 90^7, din care aceștia au marcat și s-au calificat în faza următoare. După meci, portarul juventin Gianluigi Buffon a făcut o afirmație tăioasă: “Acest arbitru are un coș de gunoi în loc de inimă”. Pentru proteste, Buffon a fost eliminat pentru proteste după acordarea acestei lovituri de la 11 metri. Michael Oliver și soția lui, Lucy Oliver, au primit amenințări, în urma acestui meci, iar poliția britanică a deschis o anchetă. Lucy Oliver a devenit și ea o țintă a contestatarilor soțului ei, după ce s-a descoperit că, în trecut, a vizitat Stadionul Santiago Bernabeu al echipei Real Madrid și a postat pe Twitter imagini și comentarii de apreciere a grupării spaniole. Lucy este și ea arbitru, în liga engleză de fotbal feminin. După ce Michael a dictat controversatul penalty, la Madrid, numărul ei de telefon a fost publicat pe rețele de socializare. Lucy Oliver a primit numeroase mesaje text cu jigniri și amenințări pe telefon, fiind obligată să renunțe la numărul ei. Amenințările nu fost făcute numai pe telefon și pe contul de Twitter al soției centralului. Poliția a primit plângere că persoane au venit în fața casei cuplului si au proferat injurii la adresa lor, umplând cutia poștală cu alte mesaje de amenințare. La Stockholm, Oliver va fi ajutat de asistenții Stuart Burt și Simon Bennett, iar Paul Tierney va fi arbitru de rezervă.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.