Sport

Atletul George Cosmin de la CSM Focșani 2007 a abandonat după în cursa de la CN de Alergare pe Șosea Individual de la Timișoara

Ziarul de Vrancea
23 mai 2022 923 vizualizări

Atletul George Cosmin Popa de la CSM Focșani 2007, a alergat 73 de km din cursa de 100 km a Campionatului Național de Alergare pe Șosea Individual, care s-a desfășurat sâmbătă 21 mai 2022 în Parcul Copiilor din Timișoara.

 După 73 km (60 tururi a câte 1222 metri), Popa George Cosmin a fost nevoit să se oprească din cursă din cauza deshidratării, după ce la sfârșitul primilor 25 km se afla pe locul doi, poziție menținută și după 40 de km ai cursei.Au fost 50 de tururi impecabile ale atletului de la CSM Focșani 2007.,,O experiență foarte bună pentru el ca sportiv și important este să abordăm astfel de curse și în anii următori, poate mai bine pregătit și cu mai multă experiență.Din dorința de a ajunge la linia de final printre câștigători, a grăbit ritmul în primii 50 km ai cursei, resimțindu-se după această distanță, și din cauzaA fost o experiență extraordinară și nu-mi pare răuvremii caniculare (32 grade).!",a declarat sâmbătă 21 mai 2022 după cursă antrenorul său, prof. Marius Batog, care l-a însoțit pe George la această competiție.Cel de-al doilea antrenor al sportivului nostru este prof. Gabriel Alexandrescu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.