Sport

Atletism: Claudia Prisecaru de la CSM Focșani 2007, campioana României la 3000 metri plat și vicecampioană la 3000 metri obstacole

Ziarul de Vrancea
7 iun 2021 1506 vizualizări
Claudia Prisecaru, la Campionatele Naționale de atletism seniori și tineret, desfășurate la Cluj-Napoca. Sursă foto: CSM Focșani 2007 oficial
Claudia Prisecaru, la Campionatele Naționale de atletism seniori și tineret, desfășurate la Cluj-Napoca. Sursă foto: CSM Focșani 2007 oficial

La Campionatele Naționale de atletism seniori și tineret, desfășurate la Cluj-Napoca în zilele de vineri și sâmbătă 4 și 5 iunie 2021, atleta Claudia Prisecaru antrenată de profesorul Cristian Orza, a câștigat titlul de campioană a României și medalia de aur la 3000 metri plat și titlul de vicecampioană și medalia de argint la 3000 metri obstacole.

La aceeași competiție, ștafetele de 4×100 metri și 4×400 metri ale CSM Focșani 2007 au obținut medaliile de bronz la senioare și tineret prin Alexandra Ioana, Andreea Tănase, Karina Anamaria Toader și Corina Ilinoiu.

Foto:Ștafetele de 4×100 metri și 4×400 metri ale CSM Focșani 2007 au obținut medaliile de bronz la senioare și tineret prin Alexandra Ioana, Andreea Tănase, Karina Anamaria Toader și Corina Ilinoiu.

La competiția amintită alți doi atleți originari din Vrancea, acum sportivi care concurează sub culorile altor cluburi din țară, au obținut titluri de campioni naționali.

Este vorba de adjudeanul Alexandru Novac, acum component al clubului CSM București, care s-a clasat pe primul loc la aruncarea suliței, cu un rezultat de 75,85 metri și respectiv focșăneanul Vlad Dulcescu legitimat acum la  legitimat la Politehnica Iași – CSM Timișoara.

Vlad Dulcescu a câștigat în competiția de la Cluj-Napoca locul I și titlul de campion al României la 400 metri garduri cu timpul  - 51,45 și locul II și medalia de argint la 200 metri plat cu timpul -21,30 .De menționat faptul că,Vlad Dulcescu  a alergat cursa de  200 metri plat la mai puțin de o oră după cea de 400 metri garduri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.