Sport

Juniorii Clubului Sportiv Atletic Adjud s-au întors din București cu trei titluri de campioni naționali

Ziarul de Vrancea
23 iul 2018 2723 vizualizări

Atleții Mario Dobrescu și Paruba Alisia au câștigat 3 medalii de aur în cadrul Campionatului Național de Atletism pentru Juniori, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în București. De asemenea, Mario Dobrescu a stabilit un nou record național la proba de alergare 400 metri plat. Întrecerile Campionatului Național de Atletism pentru Juniori s-au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute pe Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București.

Sportivii C.S Atletic Adjud au obținut 3 titluri de campion național în finalele campionatelor de juniori 3. Astfel, în prima zi de concurs au fost obținute următoarele distincții:

1.Mario Dobrescu - medalie de aur pentru locul I în proba de alergare 400 metri plat, masculin, cu timpul de 49.41 s, nou record național.

2.Paruba Alisia - medalie de aur pentru locul I obținut la proba de aruncare a suliței feminin cu o încercare reușită de 44.91 m.

Foto: Profesorul George Catrinescu împreună cu cei doi tripli campioni naționali de la Clubul Sportiv Atletic Adjud pregătiți de el: Paruba Alisia și Mario Dobrescu

Duminică 22.07.2018, în cea de-a doua zi de concurs a campionatelor nationale de juniori 3, desfășurate pe Stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București, sportivul adjudean Mario Dobrescu a concurat și la proba de săritură în lungime masculin. Cu această ocazie, el a obținut ce-a de-a doua sa medalie de aur la aceste întreceri, cu performanța de 6.70 m .

Cei doi tineri sportivi ai CS Atletic Adjud sunt pregătiți de profesorul George Catrinescu,

 

Fotografii + informații :George Catrinescu-contul de facebook


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.