Sport

Atleta focșăneană Claudia Prisecaru, a treia la 3000 metri obstacole la Manchester Invitational!

Ziarul de Vrancea
28 mai 2021 1183 vizualizări

Claudia Prisecaru, sportiva CSM Focșani 2007, componentă a Lotului Olimpic al României, a alergat joi,27 mai 2021, de la ora 21:10 a României, în cursa de 3000 metri obstacole la Manchester Invitational 2021. 

Eleva profesorului Cristian Orza s-a clasat pe locul al treilea, în urma britanicei Aimee Pratt și spanioloaicei Clara Vinaras. Claudia a încheiat cu un timp bun prima ei cursă de 3000 metri obstacole pe care a alergat-o după mai bine de un an!

Claudia Prisecaru, multipla campioană a României la atletism, a alergat joi 27 mai 2021, în prima cursă sa de 3000 metri obstacole a anului, la Manchester Invitațional, alături de alte valoroase specialiste ale probei - Aimee Pratt și Iona Lake din Marea Britanie și Lili Ann Toth, din Ungaria. Claudia Prisecaru este medaliata cu bronz a Campionatului European de Tineret, la Gavle, în Suedia, în 2019 la 3000 metri obstacole!

Sportiva de la CSM Focșani 2007 este componentă a Lotului Olimpic al României și este pregătită de profesorul Cristian Orza.

Text informații+foto:CSM Focșani 2007 oficial


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.