Sport

Atleta Claudia Prisecaru, de la CSM Focșani 2007, locul 3 și medalia de bronz la Campionatul Național de cros senioare

Ziarul de Vrancea
19 oct 2020 1247 vizualizări

Atleta Claudia Prisecaru, de la CSM Focșani 2007 le revenirea în concursuri după o mai veche accidentare, a obținut sâmbătă, 17 octombrie 2020, medalia de bronz la Campionatul Național de cros senioare, de la Goric, Județul Timiș

Text informații + foto:​CSM Focșani 2007 oficial

Localitatea Giroc, din județul Timiș a găzduit sâmbătă, 17 octombrie 2020, întrecerile Campionatului Național de cros pentru seniori, tineret și juniori. Organizată de către Federația Română de Atletism, competiția va reuni la start sportivi din întreaga țară.

Au participat atleți seniori, seniori U23 (tineret) și U20 (juniori) – masculin și feminin. Participarea se face individual și pe echipe la toate cele teri categorii – seniori, Seniori U23, U20 – masculin si feminin. Echipele pot fi alcătuite din 4 atleţi din care vor puncta primii 3 atleti sosiți din clasamentul general.

Toți participanții (sportivi, voluntari, oficiali etc.) au trebuit să își monitorizeze starea de sănătate și să respecte cu strictețe măsurile de bază pentru protejarea împotriva COVID-19, cum ar fi igiena mâinilor, distanțarea fizică, evitarea atingerii ochilor, nasului și a gurii, respectarea igienei respiratorii și respectarea recomandărilor de a rămâne acasă și de a solicita asistență medicală, dacă există simptome specifice bolii.

Participanții au trebuit să respecte regulile de igienă respectiv folosirea unei batiste de unică folosință în caz de tuse sau strănut, evitarea schimbului de echipament sportiv, săpun, sticle cu apă și alte articole personale între competitori, interzicerea folosirii dușului sau a saunei, evitarea contactului fizic – strângeri de mână, îmbrățișări la sfârșitul evenimentului.

Înainte de intrarea la apel s-a efectuat un triaj al sportivilor, antrenorilor, oficialilor, voluntarilor, constând în verificarea temperaturii și se va completa și DECALARAȚIA PE PROPRIE RĂSPUNDERE PRIVIND STAREA DE SĂNĂTATE.

Sportivii au avut obligația să păstreze distanțarea fizică prevăzută în ordinul nr. 780/1.432/2020.

Accesul spectatorilor în zona de start a fost strict interzis conf. Ordinului 780/1.432/2020.

A fost obligatorie respectarea indicațiilor organizatorilor și arbitrilor în zona marcată pentru start și pe traseu. Au  existat diferite zone de încălzire ce s-au  comunicat de către organizatori, la ședința tehnică.

Nu a fost necesar testul Covid-19.

PROGRAMUL COMPETIȚIE A FOST URMĂTORUL:

Ora 8:30 – start seniori masculin;

Ora 9:15 – start tineret masculin;

Ora 9:55 – start seniori feminin;

Ora 10:10 – start tineret feminin;

Ora 11:00 – start juniori masculin;

Ora 11:35 – start juniori feminin.

Director de concurs: Sorin Staicu.

Judecător arbitru: Karaiosifoglu Leonida.

Text informații:fra.ro 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.