Sport

Atenție la Feroe!

Ziarul de Vrancea
6 oct 2019 1099 vizualizări

Selecționerul Cosmin Contra dorește ca echipa națională să câștige ambele meciuri la scor minim, pentru a putea spera la calificare *Benzar este incert pentru dubla cu Feroe și Norvegia

 Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Cosmin Contra, a declarat, duminică seara, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, că prima reprezentativă trebuie să câștige în primul rând meciul cu Insulele Feroe pentru a se putea vorbi mai apoi de cel cu Norvegia ca fiind crucial în cursa pentru calificarea la EURO 2020, potrivit Agerpres. „Primul meci e întotdeauna cel mai important. Ne așteaptă o deplasare foarte grea în Insulele Feroe, dar avem timp să ne pregătim. Vom ajunge acolo mai devreme ca să ne obișnuim cu schimbarea de temperatură și cu terenul artificial. Nu avem scuze ca la ora jocului să nu fim pregătiți din toate punctele de vedere. Mesajul meu este să tratăm cu mare atenție acest meci pentru că este cel mai important. Știu că naționala nu s-a simțit niciodată prea bine pe sintetic. Avem exemple destule în care naționala României a suferit pe o asemenea suprafață, dar ne-am luat toate măsurile pentru a fi pregătiți”. Contra a subliniat că nu va alcătui echipa în funcție de suprafața de joc, ci în funcție de prestația tricolorilor la antrenamente.„Sper ca băieții să își recâștige acea încredere de la începutul mandatului meu și să arătăm bine în acest sfârșit de preliminarii. În Feroe le voi cere să câștige la un gol diferență, nu la scor mare, asta le voi cere”, a spus Contra.

Pentru această dublă selecționerul are o singură incertitudine: Benzar are o lovitură la genunchi suferită acum două zile la un antrenament. El va fi evaluat de medici și apoi se va vedea dacă trebuie adus alt jucător în locul lui. Contra a explicat că Florinel Coman și Dan Nistor au fost convocați pentru că sunt cei mai în formă jucători de la FCSB și Dinamo. De asemenea, el speră ca Alexandru Mitriță să dea la prima reprezentativă același randament de la echipa de club, New York City FC. Echipa națională de fotbal a României va întâlni reprezentativa Insulelor Feroe, în 12 octombrie, de la ora 19:00, pe stadionul Torsvollur din Torshavn, și Norvegia, la 15 octombrie, pe Arena Națională din București (ora 21:45).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.