Sport

Asaltați de oferte

Ziarul de Vrancea
30 iun 2019 944 vizualizări

Tinerii fotbaliști români sunt la mare căutare * Pușcaș și Hagi junior au cele mai multe oferte

Performanța României U21 a atras toate privirile asupra fotbaliștilor antrenați de Mirel Rădoi, care au jucat sub atenta observație a scouter-ilor unor echipe importante din Europa. „Mondo Napoli” a evidențiat prestația naționalei lui Rădoi la EURO 2019, despre care a scris că „a fermecat pe toată durata turneului final”. De asemenea, jurnaiștii italieni au rămas impresionați de George Pușcaș și Ianis Hagi, iar sursa citată susține că șeful scouter-ilor de la Napoli, Maurizio Micheli, și-a notat trei tricolori în agenda sa. Micheli i-a analizat cu multă atenție pe Alex Cicâldău, Alex Manea și Dragoș Nedelcu. George Pușcaș este pe lista cluburilor mari din Europa, dar cea mai insistentă este Galatasaray. Turcii au trimis scouteri să-l urmărească pe Pușcaș în Italia și se pare că Fatih Terim a rămas impresionat de raportul oamenilor săi. Și-a dat acceptul, iar cei din conducere pot demara negocierile cu Palermo. Ianis Hagi s-a aflat și el în vederile turcilor. Palermo, echipa lui George,are probleme mari după ce Federația Italiană de Fotbal a găsit nereguli financiare, iar jurnaliștii turci notau că va fi lăsat să plece pentru o sumă care se ridică la 3.3 milioane de euro, aceeași pentru care Pușcaș a fost cumpărat de la Inter în vara trecută. Ianis Hagi este asaltat de oferte. Prestațiile acestuia l-au adus în atenția clubului Bayern München. Presa din Germania scrie că directorul sportiv al campioanei din Bundesliga a fost prezent pe arena din Bologna pentru a urmări partida tricolorilor cu elevii lui Stefan Kuntz, iar acesta a rămas impresionat de Ianis Hagi. Și Borussia Dortmund a avut un reprezentant la meciul de la Bologna, pe directorul sportiv Michael Zorc, care l-a urmărit, printre alții, și pe Ianis. După ce România a fost eliminată de la Campionatul European, Gică Popescu a anunțat că există oferte pentru Ianis Hagi, inclusiv de la Barcelona, acestea urmând să îi fie prezentate după sosirea în țară.Florin Ștefan (23 de ani), fundașul stânga de la Sepsi Sfântu Gheorghe este dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB.Potrivit DigiSport, finanțatorul vicecampioanei României intenționează să ofere un milion de euro pentru a-și asigura flancul stâng al defensivei, acolo unde mai pot juca Junior Morais, Alexandru Stan și Marko Momcilovic. Ultimul a fost măcinat de accidentări în ultimele sezoane, în timp ce Stan nu a impresionat..Ștefan mai are doi ani de contract cu Sepsi.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.