Sport

Antrenor surpriză la Dinamo

Ziarul de Vrancea
25 feb 2018 743 vizualizări

După demiterea lui Vasile Miriuță, clubul bucureștean a adus la echipă un antrenor de casă: Florin Bratu

FC Dinamo București și antrenorul principal Vasile Miriuță au decis, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale. Noul antrenor al echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare este Florin Bratu, anunță clubul "alb-roșu", într-un comunicat. Florin Bratu (38 de ani), a fost ultima oară ultima oară selecționer al reprezentativei Under 18 a României. “Vreau un alt suflu al echipei, un spirit al acestui grup, când am luat decizia m-am uitat la lot și am încrederea că se poate revigora această echipă. Singurul obiectiv, realist pe care îl avem este Cupa României, de care ne vom agăța. În rest, obiectivul nostru este să terminăm cât mai aproape de locul 7. Am un staff aproape nou, cu Iulian Mihăescu și Silviu Ion, rămâne Paolo Potocnik preparator fizic, iar antrenor cu portarii va fi Daniel Tudor. Am contract un an și jumătate, sunt la început de drum și sper să rămân cît mai mult. Sper ca suporterii să fie alături de mine și de echipă, noi trebuie să rezolvăm situația, să dăm un suflu nou", a declarat noul antrenor. Bratu a mai spus că după ce îi va cunoaște mai bine pe jucători, va decide dacă va schimba sistemul și căpitanul.

Fost atacant al echipei Dinamo de-a lungul a patru sezoane (2005-2006 și 2007-2010), Florin Bratu a câștigat Supercupa României în tricoul alb-roșu, în 2005, marcând 28 de goluri în 67 de partide pentru Dinamo în prima ligă a României. După o carieră impresionantă ca jucător, Florin Bratu și-a început, în urmă cu patru ani, activitatea de antrenor principal. A antrenat Dinamo II București (2014-2015), CS Tunari (2015-2016), Dinamo Under 19 (2016-2017) și reprezentativa Under 18 a României (2017-2018). Cu echipa sub 19 ani din cadrul clubului, Florin Bratu a câștigat Liga Elitelor în 2017, cea mai importantă competiție pentru juniori organizată în România.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.