Sport

Antrenor cu probleme

Ziarul de Vrancea
15 mai 2017 812 vizualizări

 preferatul lui Gigi Becali pentru banca Stelei, Nicolae Dică, nu are licența Pro pentru Liga I și mai are un an de contract cu SCM Pitești, cu clauză de reziliere

 

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat, ieri, la reședința sa din Aleea Alexandru, că s-a înțeles cu Nicolae Dică pentru preluarea postului de antrenor principal, ocupat până acum de Laurențiu Reghecampf. Becali a precizat că s-a înțeles verbal cu Nicolae Dică pentru ocuparea postului de antrenor și că acesta urmează să aducă un colaborator care să fie principal, întrucât el are doar licența pentru a fi secund. Becali a sugerat că în acte echipa ar putea lucra cu Dumitru “Țiți” ca antrenor principal, până când Dică își va putea lua licența Pro. De asemenea Becali a anunțat că Tamaș și Muniru vor pleca de la Steaua. “ Dică mi-a zis că vrea să-l țină pe Achim. Sunt vreo trei care pleacă. O să luăm alți jucători. Larie e sută la sută al nostru, Morais e 99 % numai dacă nu se sucește. Poate îl iau pe Budescu dacă ne înțelegem cu el. Deac nu a semnat, am vorbit cu el. Dacă ies din insolvență pe 26, are semnat contractul, s-au înțeles și e al lor. Dacă nu ies din insolvență, a promis că pe 27 vine la Steaua. Alibec e netransferabil, nu-l dau acum, că e prea bun fotbalist, mă încântă când îl văd", a precizat Becali. La reședința din Aleea Alexandru a ajuns și tehnicianul Laurențiu Reghecampf, Becali spunând că acesta a venit pentru a-și lua la revedere. Aseară, Gabriel Tamaș și-a reziliat deja contractul cu FCSB.

Nicolae Dică, 36 de ani, a pregătit în acest sezon formația SCM Pitești, care a promovat în Liga a II-a. Clubul piteștean a precizat că antrenorul Nicolae Dică mai are un an de contract cu gruparea argeșeană, iar în contractul cu SCM există o clauză de reziliere, au menționat piteștenii. “În eventualitatea în care Nicolae Dică ar putea ajunge la o înțelegere cu altă echipă, acesta va putea pleca numai după ce își va încheia relațiile contractuale cu SCM Pitești. În acest moment, Nicolae Dică se află încă sub contract cu clubul nostru și se ocupă de pregătirea ultimelor două partide pe care echipa le mai are de disputat din acest retur de campionat”, se arată într-un comunicat al SCM Pitești. De asemenea, directorul clubului argeșean, Dragoș Șerban, a mărturisit că ar prefera ca Dică să rămână după ce a obținut promovarea în Liga a II-a, însă va discuta cu Gigi Becali și Dică. Antrenorul piteștean a a menționat că și-ar dori o derogare pentru a putea activa ca principal la FCSB.

Într-o situație similară a activat Mirel Rădoi la FCSB, pe un post de director tehnic în 2005, dar a demisionat după două luni, pentru a-și lua licența Pro în Republica Moldova. Rădoi a fost în sezonul trecut director tehnic la SCM Pitești, cu Nicolae Dică antrenor.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.