Sport

Amical cu Sportul Chiscani pe 27 ianuarie

Dan Chiriac
10 ian 2018 1327 vizualizări

u acesta va preceda cantonamentul de la Covasna, din perioada 2-11 februarie

Echipa de fotbal CSM Focşani 2007 îşi va relua pregătirile pe 22 ianaurie, urmând ca peste alte cinci zile să susţină şi primul meci de verificare. Astfel, pe 27 ianaurie, la Chiscani, echipa locală va întâlni pe CSM Focşani 2007. Brăilenii au un singur punct în clasament după turul de campionat, dar şi-au schimbat echipa aproape complet în această iarnă. Doar patru jucători din lotul din tur au fost păstraţi, conducerea clubului intenţionând să transfere alţi 12 jucători pentru a schimba total faţa echipei. Amicalul este stabilit de cele două echipe, singura variantă ca acesta să fie anulat fiind cea a unei vremi nefavorabile. Cum însă datele meteo anunţă vreme bună în perioada respectivă, amicalul pare bătut în cuie. Echipa de fotbal CSM Focşani 2007 se pregăteşte pentru returul ligii a treia. Antrenorii Vasile Burgă şi Adrian Toma i-au chemat la reunire pe jucători pe data de 22 ianuarie, la Stadionul Milcovu. Conducerea clubului a decis să programeze un cantonament în această iarnă. În perioada 2-11 februarie, echipa se va afla în cantonament în staţiunea Covasna. Lotul echipei va suferi unele modificări în retur. Unii fotbalişti intenţionează să încheie colaborarea cu echipa. Valentin Ion a plecat în Germania, la muncă, astfel încât nu va mai face parte din lot în retur. De asemenea, Sică Mitală a fost împrumutat la AS Mausolelul Mărăşeşti. În rest, niciun jucător nu a plecat. De asemenea, conducerea clubului a anunţat că nu s-a luat nicio decizie în privinţa jucătorilor ce au evoluat la sală în această iarnă. Focşănenii se găndesc şi la câteva transferuri, vorindu-se foarte mult în ultima vreme de juniorii Lăudatu şi Dogaru, ambii legitimaţi la CSM Focşani. Dacă Lăudatu este împrumutat la LPS Focşani, portarul Dogaru a fost plecat cu părinţii, în ultimii ani, în Anglia. În această iarnă 2007 a încheiat contract de sponsorizare cu Decathlon, avantajos pentru ambele părţi. CSM Focşani a încheiat turul ligii a treia pe locul zece. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.