Sport

Am rămas fără Alibec

Ziarul de Vrancea
8 iun 2017 712 vizualizări

Inainte de meciul de la Varșovia, Florin Andone trebuie să spargă ghinioanele la națională, pentru că atacantul de la FCSB nu poate fi recuperat

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat, ieri, că atacantul FCSB, Denis Alibec, a părăsit cantonamentul echipei naționale, nefiind posibil ca el să fie recuperat în timp util pentru meciul cu Polonia, de la Varșovia. Alibec a intrat într-un program special de antrenament și recuperare, ca urmare a recidivei unei afecțiuni în zona inghinală.  Inițial staful tehnic al naționalei era încrezător în recuperarea atacantului, însă până la urmă Alibec nu va face deplasarea la Varșovia și Cluj pentru meciurile cu Polonia și Chile. "În ciuda eforturilor depuse, durerea în zona inghinală s-a ac centuat, astfel că Denis nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciul de la Varșovia", a declarat medicul echipei naționale, Laurențiu Oproiu. Decizia ca Alibec să părăsească lotul s-a luat după discuția pe care jucătorul a avut-o cu staful tehnic și cel medical. El va continua recuperarea sub supravegherea medicului de la echipa de club. "Îmi pare rău că nu pot să ajut echipa la meciul important din Polonia. Sper să mă recuperez cât mai rapid și la următoarele acțiuni să fiu apt de joc", a afirmat Denis Alibec. Ieri a părăsit cantonamentul și Dragoș Grigore, care a suferit o ruptură musculară la antrenamentul de marți. 

În aceste condiții, speranța ofensivă a tricolorilor rămâne Florin Andone, în care selecționerul Christoph Daum și-a arătat încrederea. Surprinzător pentru el, Florin simte nevoia să înscrie un gol la echipa națională pentru a câștiga încredere și pentru a ajunge la un nivel mai ridicat, precum la echipa sa de club, Deportivo La Coruña. “Suntem motivați pentru că este un meci foarte, foarte impoortant pentru noi. Eu mă simt bine, cred că sunt într-un moment bun. Mi-aș dori din inimă să avem un meci bun sâmbătă. Voi încerca să dau totul, să-mi ajut colegii, să am un randament bun. Trebuie să am un pic de noroc să dau goluri la națională, pentru că am doar un gol și tot timpul mă gândesc la lucrul acesta. În ultimul timp, unde am jucat am tot dat goluri, dar la echipa națională parcă sunt blocat, parcă nu sunt același jucător. Simt nevoia să mă eliberez, să pot juca așa cum sunt eu. Am nevoie foarte mare de acest gol. Ar însemna un plus pentru mine pentru că mi-ar da încredere și aș ajunge la un nivel mai ridicat, pe care îl am la echipa mea de club”, a afirmat Andone.

Reprezentativa României întâlnește Polonia, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, sâmbătă, la Varșovia, iar trei zile mai târziu, în 13 iunie, la Cluj, tricolorii vor disputa un joc amical cu Chile.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.