Sport

Alarmă la CSM

Ziarul de Vrancea
6 oct 2020 1081 vizualizări

Înaintea meciului din Liga Campionilor din Norvegia, Cristina Neagu a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus * handbalista se simte bine, dar rămâne în izolare

Cristina Neagu, componentă de bază a echipei feminine de handbal a clubului CSM București, a fost confirmată pozitiv la testul RT-PCR pentru diagnosticarea Covid-19, test efectuat săptămâna trecută. „Încă de la început, dorim să îi asigurăm pe toți fanii echipei noastre și ai Cristinei Neagu de faptul că starea generală de sănătate a sportivei este una bună, fiind în legătură permanentă cu staff-ul medical al echipei. Testele repetate la care sunt supuse jucătoarele noastre au făcut ca situația să fie în permanență sub control. Ținem să precizăm că, înainte de a fi depistată pozitiv, Cristina Neagu nu a intrat în contact cu nicio altă coechipieră. .În aceste condiții, deplasarea echipei CSM București în Norvegia, pentru partida cu Vipers Kristiansand, meci contând pentru etapa a IV-a a grupelor Ligii Campionilor, nu este în pericol”, a anunțat CSM București.La rândul ei, Cristina a ținut să-și asigure suporterii că este OK: „După cum ați aflat deja, săptămâna trecută am fost testată pozitiv pentru coronavirus. Starea mea generală de sănătate este una bună și abia aștept să mă pot întoarce la antrenamente! Aveți grijă de voi, purtați mască și protejați-vă, pentru că virusul nu ocolește pe nimeni! Este încă un hop pe care îl am de trecut și mă voi întoarce, ca de fiecare dată, și mai puternică”, a scris jucătoarea CSM București, pe Facebook. Partida dintre Vipers Kristiansand și CSM București are loc sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 19:00 (ora României) și poate fi urmărită în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.