Sport

Al II-lea turneu de handbal masculin juniori 2, începe astăzi la sala sporturilor din Focșani

Ziarul de Vrancea
26 mar 2021 1100 vizualizări

În acest week-end, începând de astăzi vineri 26 martie 2021, la Focșani, se desfășoară cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului Național la handbal masculin pentru juniori 2.La competiție participă echipele:CSU din Suceava, CSM Focșani, LPS Iași și CSŞ Medgidia​.

Programul întâlnirilor CSM Focșani 2007:


Vineri, 26 martie, de la ora 12:00, cu CSU din Suceava;

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 12:00, cu CSS Medgidia;

Duminică, 28 martie, de la ora 10:00, cu LPS Iași.

Primele trei clasate după disputarea jocurilor din turnel retur care se desfășoară vineri , sâmbătă și duminică  26-27-28 martie 2021 în sala sportuirlor din Focșani se vor califica în Seria Valoare.Clasamentul de la care începe turneul de la Focșani este următorul: 1. CSU din Suceava 15p, 2. CSŞ Medgidia 11p, 3. CSM Focșani 7p, 4. LPS Iași 0p.În primul turneu nu a participat echipa LPS Iași motiv pentru care aceasta apare-n clasament cu 0 puncte.

Intrarea în competiție a ieșenilor în turneul de la Focșani din aceste zile ar putea schimba ierarhia stabilită după primul turneu, cel de tur, de la Suceava. Însă dacă lucrurile decurg la jocurile din sala Polivalentă în mod normal – adică dacă vor participa toate cele patru competitoare, focșănenii pregătiți de antrenorii Marius Partene și Iulian Neață nu au cum să nu promoveze în Valoare. În tur au pierdut partida cu sucevenii, însă au câștigat meciul cu dobrogenii la o diferență mare! CSM Focșani 2007 are în lot mulți jucători care au evoluat și în competiția juniorilor 1, unde au acces în Seria Valoare. Argumentul forte al focșănenilor este forța grupului al cărui lider de valoare este Alexandru Golea, conducătorul de joc la Naționalei de cadeți a Romîniei care a jucat recent împotriva Serbiei, cu care a terminat un meci la egalitate și pe care a învins-o în altă partidă.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.