Sport

Al doilea turneu al ligii a II-a la futsal seria Moldova din care face parte și Sportul Ciorăști, se joacă la Focșani

Ziarul de Vrancea
10 nov 2020 1225 vizualizări

În primul turneu care a avut loc în perioada 30 octombrie -1 noiembrie 2020 în sala sporturilor din Piatra Neamț, echipa masculină de futsal Sportul Ciorăști  a obținut o vicorie, un egal și o înfrângere. 

Reamintim că echipa de futsal Sportul Ciorăști  activează  începând din  sezonul 2020/21 în liga a II-a.Proiectul echipei de futsal Sportul Ciorăști este unul nou în care se implică autoritățile locale din comună  după ce echipa de fotbal a jucat în urmă cu doi ani barajul de promovare în liga a treia cu CSM Medgidia.

Cel de al doilea turneu din cadrul ligii a II de futsal, seria Moldova . din care face parte și echipa vrânceană, Sportul Ciorăști, va juca în perioada 20-22 noiembrie 2020, în sala polivaleantă din Focșani. După disputarea meciurilor primului tureneu de sala în zilele de, 30 octombrie -1 noiembrie 2020 în sala sporturilor din Piatra Neamț, echipa de futsal, Sportul Cioraști se află pe locul doi în clasament.Programul turneului de la Sala Polivalentă  din Focșani este următorul: Vineri 20.11, ora 18.30 Sportul Cioraști- Fortius Buzău,  ora 20.30 Poli Iași- Ceahlăul Piatra Neamț,  sîmbătă 21.11 ora 16.00 Buzău- Piatra Neamț,  ora 18.00 Cioraști -Iași,  duminică 22.11 ora 10.00 Piatra Neamț-Cioraști,  12.00 Iași- Buzău.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.