Sport

Ai datorii, n-ai licență!

Ziarul de Vrancea
30 oct 2017 497 vizualizări

FRF extinde din sezonul  viitor  principiul nelicențierii cluburilor de Liga I care au datorii la stat * selecționerul Cosmin Contra a fost numit de către Răzvan Burleanu vicepreședintele Comisiei Tehnice

 

 

Președintele FRF, Răzvan Burleanu a precizat, ieri,  că din sezonul viitor s-a întărit principiul prin care un club cu datorii la bugetul de stat nu-și va mai lua licența pentru Liga I: "S-a prezentat raportul de audit în ceea ce privește analiza financiară a cluburilor de Liga I și am întărit un principiu care se va aplica din primăvara anului viitor și din viitorul sezon în ceea ce privește controlul datoriilor cluburilor din Liga I către stat. Dacă vei avea datorii la bugetul de stat, nu-ți vei lua licența pentru a evolua la nivelul Ligii I. Și la nivelul Ligii a II- a am aplicat un sistem de monitorizare financiară, astfel încât ca în doi ani de zile să nu mai avem cluburi aflate în insolvență la nivelul Ligii I. Am discutat și despre constituirea comisiei de fotbal profesionist, în această comisie urmând să fie incluse elementele care face referie la fotbalul profesionist".

Tot ieri, Burleanu a anunțat că selecționerul Cosmin Contra va fi vicepreședinte al Comisiei Tehnie în locul lui Ionuț Badea. Întrebat dacă acesta va avea drept de vot în cazul în care se va pune în discuție demiterea selecționerului, Burleanu a răspuns: "Să nu discutăm așa departe, va fi membru cu drept de vot, dar în această situație statutul nu-ți permite să votezi când este vorba de propria persoană. Motivul pe care ni l-am dorit să-l avem în Comisia Tehnică este acela de întări relația dintre naționale și prima reprezentativă și este de salutat acest efort al lui Contra de a se alătura Comisiei Tehnice".

Răzvan Burleanu a vorbit și despre posibilitatea ca fostul internațional Cristian Chivu să se alăture echipei de la FRF: "Doar Cosmin Contra și Cristi Chivu pot spune asta. Cu Bogdan Lobonț a reușit. Cred că sunt discuții, dar Cosmin Contra este mult mai în măsură să răspundă. și venirea lui Adi Mutu considerăm că este un câștig, deja s-a integrat foarte bine. Nu e vorba de venit în echipa mea sau a altcuiva, pur și simplu e vorba de ceea ce facem cu fotbalul din România. și vrem să-l creștem". Declarațiile lui Burleanu au fost făcute, luni, după ședința Comitetului Executiv al FRF.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.