Sport

Acum să vă vedem!

Ziarul de Vrancea
8 aug 2018 758 vizualizări

Echipele noastre joacă în deplasare în prima manșă a turului III preliminar al Ligii Europa * CFR Cluj va juca în Armenia de la ora 19:00, Craiovade la ora 19:30 la Leipzig, iar FCSB de la 21:45 la Split * dacă meciul de la Erevan va fi transmis pe trei canale, iar cel de la Split la ProTV, partida craiovenilor de la Leipzig are șanse mici de a fi văzută în România

Astăzi vor avea loc meciurile din manșa retur din Liga Europa,  în care România este reprezentată de trei cluburi, toate urmând a juca primul meci în capitală. Primii care vor intra în “focuri” sunt clujenii de la CFR, care vor juca de la ora 19:00, la Erevan, cu campioana Armeniei, FC Alașkert. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport, Telekom Sport și Look TV. CFR are, teoretic, cea mai ușoară misiune dintre cele trei. După ce au fost eliminați din Champions League, clujenii au parte de un adversar mai slab cotat în Europa League. De la  formația clujeană vor lipsi portarul Arlauskis și atacantul Omrani. Oficial, ei sunt anunțat ca răciți, însă gurile rele susțin că decizia are legătură cu cu un scandal provocat de cei doi la festivalul “Untold”.După jumătate de oră Universitatea Craiova va juca împotriva echipei RB Leipzig, pe terenul acesteia. Echipa olteană merge cu șanse puține acolo, chiar dacă antrenorul german, Ralf Rangnick, nu va forța toți titularii. “Vom trimite în teren echipa cea mai potrivită pentru a face un meci bun. Trebuie să fim mândri pentru că sunt cel puțin alte patru echipe care nu pot face asta. Cred că trebuie să fim mândri că avem posibilitatea să jucăm cu un astfel de adversar, pe un astfel de stadion. Vorbesc despre situația de acum, nu despre trecut. Este dificil, este normal. Nu pot spune că este un meci normal. Este diferit să joci cu Leipzig față de cum e să joci cu o echipă din Armenia, cu tot respectul. Este clar, dar trebuie să jucăm și avem oportunitatea de a juca. Trebuie să fim fericiți că jucăm fotbal”, a spus antrenorul italian, Devis Mangia.În fine, FCSB joacă de la ora 21:45, contra unui adversar dificil, Hajduk Split. Este de menționat că echipele românești s-au confruntat de cinci ori cu Hajduk și numai o singură dată a obținut rezultate favorabile. Este vorba de grupa C a Ligii Campionilor din 1993, când Hajduk a învins la București pe Steaua, bucureștenii revanșându-se la Split cu un scor sever: 4-1. Însă în sferturile de finală ale competiției, s-a calificat Hajduk, nu Steaua. În rest, croații au eliminat pe Craiova în 1983 (Craiova Maxima!), pe Dinamo și Unirea Urziceni în 2011 și pe CSMS Iași, în 2016. În ciuda criticilor severe încasate de la Gigi Becali, fundașul Bălașa va fi titularizat în partida din această seară, fiind posibilă și revenirea lui Teixeira.Dacă meciul de la Spit poate fi urmărit pe Pro TV, partida oltenilor de la Leipzig are șanse mici de a fi televizată în România. Singura televiziune care poate transmite acest meci este TVR, însă până la închiderea ediției nu se hotărâse nimic.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.