Sport

A zecea ediție a Memorialul Jelea are loc duminică

Dan Chiriac
29 aug 2019 1674 vizualizări

Duminică, 1 septembrie 2019, va avea loc Memorialului Florin și Gheorghe Jelea. Acțiunea este organizată de familia Jelea, împreună cu Jani Oltianu. Mai întâi se vor depune coroane de flori la mormântul lui Florin și Gheorghe Jelea din cimitirul Cîmpineanca. Acțiunea va avea loc la ora 8.00. Va urma un meci demosntrativ între Prietenii lui Florin și Gheorghe Jelea și ACS Odobești. Partida va începe la ora 9.30 pe stadionul din Unirea. Este a zece ediţie a memorialului, primele fiind organizate de tatăl jucătorului, Gheorghe. Florin Jelea a murit în 1991, în urma unui accident rutier. Jucătorul se întorcea la Focşani, unde urma să dispute un meci amical cu Dacia Unirea Brăila. Jelea se anunţa a fi una dintre marile speranţe ale fotbalului vrâncean. La 17 ani, acesta s-a aflat în lotul echipei Dinamo Bucureşti, care a câştigat titlul naţional la seniori. Florin Jelea a evoluat pentru Unirea Focşani, Dinamo şi echipa naţională de juniori. Tatăl său a organizat şase ediţii ale memorialului “Florin Jelea”, înainte de a trece în nefiinţă. Din echipa Prietenii familiei Jelea fac parte: Stefan Chelmus, Ioan Paraschiv, Jani Oltianu, Petrache Gurguiatu, Lucian Hristea, Adrian Toma, Vasilică Burga, Ioan Petrică, Maricel Dragomir, Ilas Elvis, George Sîrbu, Danut Dumitriu, Manta Claudiu si Marian Gurau.(D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.