Sport

A treia încercare cu belgienii

Ziarul de Vrancea
19 ian 2021 956 vizualizări

Selecționata de rugby a României încearcă din nou să încheie conturile cu Rugby Europe Championship 2020

Selecționerul echipei naționale de rugby a României, Andrew Robinson, a convocat un lot extins de 41 de jucători pentru meciul restant al primei reprezentative cu Belgia, programat la 7 februarie, în Rugby Europe Championship 2020 informează site-ul oficial al FRR. Jucătorii care activează în campionatul intern au intra în cantonament ieri, la București, acestora urmând să li se alăture pe parcursul zilelor următoare cei care evoluează în Franța și Italia. Selecționerul Andrew Robinson a declarat că își dorește o victorie în restanța cu Belgia pentru a se concentra pe ediția din acest an a Rugby Europe Championship. „Pregătim meciul cu Belgia pentru a treia oară, pentru că partida a tot fost amânată din cauza pandemiei. Așteptăm acest meci, Belgia este o echipă în ascensiune, își joacă șansa, sunt tot timpul în meci, să ne uităm la rezultatul pe care l-au reușit cu Rusia anul trecut. Am avut o primă săptămână de teste, combinată cu antrenamente, iar acum urmează să ne axăm doar pe antrenamente. Suntem încrezători, jucăm pentru victorie, avem nevoie de un rezultat bun pentru a putea să ne concentrăm pe ediția din acest an a competiției, pe debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială”, a spus Robinson.

Echipa națională de rugby a României întâlnește selecționata Belgiei, pe 7 februarie (ora 15:30), pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, în ultima etapă a ediției 2020 a Rugby Europe Championship. Conform FRR, partida se va disputa fără spectatori. Înaintea ultimei etape din REC 2020, pe primul loc se află Georgia, cu 19 puncte, urmată de Portugalia, 9 puncte, Spania, 9 puncte, Rusia, 8 puncte, Belgia, 7 puncte, România, 5 puncte.

Lotul României: Pristăvița, Savin, Bălan, Badiu, Țăruș, Burtilă, Gordaș (pilieri), Căpățînă, Butnaru, Cojocaru (taloneri), Mureșan, Roșu, Antonescu, Motoc, Iftimiciuc (linia a II-a), Neculau, Boboc, Ser, Alexe, Sobota, Macovei, Chirică, Gorcioaia (linia a III-a), Rupanu, Surugiu, Bartoli (demi), Boldor, Plai (uvertură), Shennan, Lămboiu, Dumitru” Fonovai, Onuțu (aripli), Popa, Fercu, Vlaicu, Maliepo, Bucur (centri), Melinte, Popoaia (fundași)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.