Sport

A început Bundesliga

Ziarul de Vrancea
16 mai 2020 1068 vizualizări

În premieră mondială, la meciul Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach s-au făcut zece schimbări

Bundesliga este primul mare campionat din Europa care s-a reluat. Formația Borussia Dortmund a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Schalke 04, într-un meci din etapa a XXVI-a a campionatului Germaniei, prima de după o pauză de două luni cauzată de pandemia de coronavirus. Pentru Borussia Dortmund au marcat Haaland (’29), Guerreiro (’45, ’63) și T. Hazard (’48). Tot sâmbătă, Borussia Mönchengladbach a învins în deplasare cu scorul de 3-1 formația Eintracht Frankfurt. Oaspeții au avut un start fulminant, conducând după câteva minute cu 2-0 prin Plea ('1) și Thuram ('7).Benseibami a transformat un penalty în min.73, ducând scorul la 3-0, după care Andre Silva a marcat, după opt minute, golul de onoare. O premieră absolută este aceea că ambele echipe au făcut câte cinci schimbări de jucători, ceea ce a fost posibil datorită unei decizii IFAB, luată pentru a ajuta echipele la revenirea din pauza cauzată de pandemie. Alte rezultate din Bundesliga: RB Leipzig – Freiburg 1-1. Poulsen (’77) / Gulde (’34); Hoffenheim – Hertha 0-3. Akpoguma (’58 -autogol), Ibisevic (’60), Cunha (’74); Fortuna Dusseldorf – Paderborn 0-0; Augsburg – Wolfsburg 1-2. Jedvaj (’54) / Steffen (’43), Ginczek (’90^1); FC Köln – FC Mainz 2-2. Uth (’6 – penalty), Kainz (’53) / Awoniyi (’61), Malong (’69); Union Berlin – Bayern München 0-2(0-1).Lewandowski (’40 – penalty), Pavard ('60), Meciul Werder Bremen – Bayer Leverkusen se dispută astăzi.  În clasament conduce Bayern, cu 58 de puncte, urmată de cele două „Borussii”, Dortmund (54) și Mönchengladbach (52).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.