Sport

Și „Reghe” nu mai vine

Ziarul de Vrancea
20 oct 2020 930 vizualizări

Antrenorul FCSB, Anton Petrea, nu se arată deranjat de ipostaza de a redeveni secundul lui Laurențiu Reghecampf, dar Meme Stoica este categoric: nu există discuții

Tehnicianul FCSB, Anton Petrea, a declarat, luni seară, după meciul de campionat cu Academica Clinceni, disputat la Călărași, că nu ar avea nicio problemă să fie din nou secundul lui Laurențiu Reghecampf, dacă acesta ar reveni la gruparea patronată de Gigi Becali. „Nu am vorbit nimic nici cu Laur, nici cu ceilalți membri din staff, vom vedea ce va fi, viața îți oferă surprize. Da, de ce nu aș putea fi: Se poate întâmpla orice. Dacă va avea nevoie de mine, cu mare plăcere. Am fost cu el o lungă perioadă de timp, l-am ajutat mult, și el pe mine, vom vedea ce va fi. Cea mai mare perioadă a carierei mele a fost alături de el”, a declarat Petrea la Digisport. El a vorbit și despre meciul cu Academica Clinceni, câștigat, scor 2-0. „A fost o victorie muncită, după un joc echilibrat în prima parte. În a doua parte, totul a mers ma ibine. Ca nivel de pregătire sunt mulțumit de echipă”.

Referitor la posibila revenire a lui Reghecampf, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, că nu au existat și nu există discuții pe această temă: „Nu a existat nicio discuție cu Reghecampf în sensul ăsta. Noi avem antrenori. Nu se pune problema ca noi să schimbăm antrenorul. Ce putem să-i reproșăm? Că a fost Covid și am ratat cupele europene? Poate doar la meciul de la Voluntari am avea ceva de reproșat, dar în rest nimic”, a declarat Mihai Stoica la Digisport. Antrenorul Laurențiu Reghecampf a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Al Wasl, a anunțat, duminică, gruparea din Emiratele Arabe Unite.

Formația FCSB a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Academica Clinceni, prin golurile marcate de Dennis Man, în minutul 86 și Olimpiu Moruțan, în minutul 89. O fază contestată vehement de oaspeți s-a produs în min. 75, când fundașul Iulian Cristea l-a faultat pe Raul Rusescu (aflat la primul meci sub tricoul Academicii) din postură de ultim apărător, dar arbitrul Adrian Cojocaru i-a acordat doar cartonaș galben.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.