Sport

Întoarcerea marelui “Zizou”

Ziarul de Vrancea
11 mar 2019 376 vizualizări

Patronul Realului, Florentino Perez îl consideră pe Zidane cel mai bun antrenor de fotbal din lume

Zinédine Zidane a fost prezentat, luni seara, ca fiind noul antrenor al echipei Real Madrid. Francezul revine pe banca madrilenilor la 284 de zile după ce o părăsea, la finalul sezonului trecut, spunând că echipa are nevoie de o schimbare după atâtea trofee câștigate. Președintele clubului Florentino Perez l-a prezentat pe Zidane ca tehnicianul cel mai bun din lume. “Este un nou proiect, o nou eră captivantă, cu unul dintre marile noastre simboluri în frunte, Zinédine Zidane. Cel mai bun antrenor din lume e aici, îți mulțumesc «Zizou» pentru loialitatea ta și pentru că faci parte dintre legendele acestui club!”, a declarat Perez. Antrenorul a afirmat că este foarte fericit să revină “acasă”.  “Știu că este o zi specială pentru toată lumea. Sunt foarte fericit să revin acasă.ca să readuc clubul unde merită, acum mă concentrez pe antrenamentul de mâine. Nu am fost plecat foarte departe, pentru că încă trăiesc aici, dar sunt fericit să muncesc pentru acest club și pentru această echipă. Este o mare provocare, nu pentru că este a doua oară, ci și din acest motiv. Nu mă gândesc la trecut, dacă o făceam, nu mă întorceam. Nu mă gândesc la transferuri, mă gândesc că este o zi importantă și sunt fericit că m-am întors. Mă gândesc doar la cele 11 meciuri rămase. Am avut numeroase oferte, dar nu am vrut să merg la alte cluburi, acum treăbuie să terminăm cu bine sezonul și să ne pregătim bine pentru următorul. Președintele m-a sunat, nu am putut să-l refuz după ce s-a întâmplat. Știe ce li s-a întâmplat jucătorilor, antrenorilor, ce se întâmplă când pierzi forma, în acest an ni s-a întâmplat. Și mie mi s-a întâmplat asta”, a declarat Zidane. 

Zinedine Zidane a semnat un contract până în 30 iunie 2022. El îl înlocuiește pe argentinianul Stantiago Solari, sub conducerea căruia au fost ratate toate trofeele în acest sezon, cu excepția Cupei Mondiale a cluburilor.Francezul este al treilea antrenor al Realului în acest sezon, după Julén Lopetegui, demis la 29 octombrie 2018, și Solari. O situație similară a mai fost întâlnită la Real în sezonul 2004/2005, când echipa a fost antrenată de Camacho, García Remón și Vanderlei Luxemburgo.

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.