Sport

Înlocuitor pentru Man

Ziarul de Vrancea
30 ian 2021 936 vizualizări

Echipa bucureșteană a transferat un croat care a făcut furori în Slovenia

Echipa de fotbal FCSB a ajuns la un acord, ieri, cu atacantul croat Ante Vukusic, golgeterul primei ligi din Slovenia în sezonul trecut, care va evolua din acest sezon în Liga I, a anunțat clubul bucureștean pe site-ul său oficial. Vukusic (29 ani), care a înscris 26 goluri și a dat 8 pase de gol pentru NK Olimpija Ljubljana în 35 de meciuri în sezonul trecut, a efectuat deja vizita medicală și va purta tricoul cu numărul 9 la FCSB. „Am venit aici deoarece am fost atras de istoria glorioasă a clubului. Am avut și alte opțiuni, dar consider că FCSB este echipa perfectă pentru mine. Îmi doresc enorm să câștig titlul de campion, pe care l-am ratat anul trecut cu Olimpija Ljubljana. Îmi place foarte mult tot ceea ce am găsit aici, de la condițiile de antrenament și până la oamenii din club. De asemenea, am vorbit cu mulți fotbaliști care au fost în România și toți mi-au vorbit la superlativ despre FCSB. Nu mi-a luat mai mult de două minute să accept oferta, așa că iată-mă aici! Voi face tot ce ține de mine pentru a mă pune în slujba echipei și sper să ne bucurăm de titlul de campioni la finalul acestui sezon”, a declarat croatul.

Vukusic a început fotbalul la echipa Junak Sinj, de unde a făcut pasul către Hajduk Split. În 2012 s-a transferat în Italia, la Pescara, pentru care a evoluat un sezon și jumătate, fiind împrumutat, la începutul lui 2014, la Lausanne Sport, din Elveția. A mai trecut, de-a lungul carierei, pe la Waasland-Beveren (Belgia), Greuther Fuerth (Germania), FK Tosno (Rusia), Olimpia Grudziadz (Polonia), NK Krsko (Slovenia) și NK Olimpija Ljubljana (Slovenia).

Vukusic vine să umple golurile din ofensiva roș-albastră, după plecările lui Sergiu Buș (la Seongnam FC) și Dennis Man (aproape de a semna cu Parma).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.