Sport

Începe Cupa justiției la fotbal

Dan Chiriac
6 iun 2018 1243 vizualizări

 „Cupa justiției” la fotbal este organizată de Judecătoria Focșani, în colaborare cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, care au calitatea de gazde ale competiției. Manifestarea va avea loc sub auspiciile Zilei Justiției din România, sărbătorită la data de 1 iulie a fiecărui an (în cadrul Zilei porților deschise), care marcheză la începutul lunii iulie încheierea anului judecătoresc și, totodată, începerea vacanței judecătorești. Competiţia este rezervată echipelor formate exclusiv din angajaţi ai instituțiilor participante, respectiv instanțele și parchetele de pe raza jud. Vrancea, Baroul Vrancea, Penitenciarul Focșani, IPJ Vrancea, IJJ Vrancea, ISU Vrancea, SRI Vrancea, Presa .  Sunt excluşi angajaţii altor instituţii care nu participă la competiție sau alte persoane din afara instituțiilor participante. Prin excepţie, în componenţa unei echipe, pe parcursul aceleiaşi competiţii, poate intra şi cel mult un (1) jucător străin, fără ca acesta să fie jucător activ, legitimat la vreun club de fotbal. Meciurile se vor desfăşura la Baza Sportivă ,,VALENTINO SPORT” din mun. Focșani între echipe formate din 7 jucători dintre care unul pe postul de portar, timpul de joc fiind de 2 reprize, durata acestora urmând a fi stabilită de Adunarea Generală a reprezentanţilor echipelor (recomandabil 15 min/repriză în faza grupelor și 20 min/repriză în fazele superioare). (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.