Sport

În numele tatălui

Ziarul de Vrancea
7 mar 2020 739 vizualizări

Gabi Tamaș a adus victoria Astrei în meciul cu Botoșani, din penalty și a dedicat reușita părintelui său decedat

Astra Giurgiu -FC Botoșani 1-0 (0-0). Tamaș (’64 – penalty). Astra a obținut o victorie grea și poate un pic nemeritată având în vedere că Botoșani a condus ostilitățile în prima parte și chiar putea beneficia de un penalty. În repriza secundă, mult mai modestă, Alibec a obținut un penalty, după ce a fost faultat în careu de Patache. Obișnuit executant din punctul cu var, Alibec l-a lăsat pe colegul său, Gabi Tamaș, să execute, pentru a-și dedica reușita memoriei părintelui său, recent decedat.

În play-off s-a mai jucat aseară partida FCSB – CSU Craiova, iar astăzi, de la ora 20:30 se dispută întâlnirea Gaz Metan Mediaș- CFR Cluj.

Etapa viitoare (14-15 martie): Astra – Gaz Metan, Craiova – Botoșani (sâmbătă), CFR – FCSB (duminică).

* Academica Clinceni – FC Viitorul 2-3 (1-1). Cebotaru ('44), Șut ('55) / Cr.Ganea ('19), Iancu ('74 – penalty), Rivaldinho ('78). Meci captivant, cu răsturnări de scor. Cristi Ganea, recent întors de la Bilbao, a deschis scorul printr-un șut din întoarcere de la 20 m. Elevii lui Poenaru au întors rezultatul, dar Viitorul a înscris două goluri în patru minute: un penalty obținut de Casap și transformat de golgeterul Iancu. Apoi, un „trăsnet” trimis de puștiul Luis Munteanu l-a obligat pe portarul Miguel Santos să respingă în față, iar fiul marelui Rivaldo a marcat fără probleme.

*Politehnica Iași – Dinamo 1-0 (0-0). A. Cristea ('85). Fatidicul minut 85 s-a întors de data asta în favoarea Iașului, datorită vedetei locale Andrei Cristea, cu o execuție fină. Meciul a fost însă anemic, lipsit, practic de faze de poartă și părea să se îndrepte spre o remiză demnă de uitat.

*Chindia Târgoviște - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1 (1-0). Diallo ('27) / I.Fülöp ('47). O remiză obținută cu greu de echipa lui Viorel Moldovan, formația din Covasna dominând cu mare autoritate partida. Totuși, oaspeții n-au reușit decât egalarea printr-un șut de la 18 metri, deviat de... autorul golului. Astăzi, se mai joacă partida FC Voluntari – FC Hermannstadt (ora 18:00).

Clasament play-out: 1. Viitorul – 24p; 2. Sepsi – 19 p;3.Dinamo – 17 p; 4.Hermannstadt – 16 p; 5.Poli Iași – 15 p; 6.Clinceni – 14 p (3-3); 7. Chindia – 14 p (1-2); 8. Voluntari – 11 p.

Etapa viitoare (13-16 martie):Viitorul – Politehnica Iași (vineri), Sepsi – Hermannstadt (duminică), Voluntari – Clinceni, Dinamo – Chindia (luni).

CAS

Liga I fără spectatori

În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale, Federația Română de Fotbal a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competițiile pe care le organizează.De asemenea, pentru partida România U21 - Danemarca U21, vânzarea biletelor a fost suspendată. Totuși, partida Rapid București – CSM Reșița, programată ieri, ora 12:30, pe stadionul din Regie, s-a disputat cu spectatori deoarece la momentul anunțului intrarea publicului pe stadion era permisă. Mai târziu, LPF a „plusat”, anunțând că meciurile din Liga 1 se vor disputa fără spectatori în tribune, în condițiile regulamentului.”Măsura se aplică imediat și va fi adaptată în viitor în funcție de evoluția situației și deciziile autorităților statului”, se arată în comunicat LPF.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.