Sport

Doar cu gandul la victorie în faţa lanternei

Dan Chiriac
22 nov 2013 437 vizualizări
LPS Focşani - Unirea Tărlungeni, maine, orele 12.00 şi 14.00, pe stadionul “Milcovul” cu Unirea Tărlungeni.Partidele contează pentru campionatul naţional de juniori A şi B

Echipele de juniori de la LPS Focşani vor disputa maine partidele din cadrul etapei a doua a returului. Juniorii A, pregătiţi de Daniel Bănică, au ajuns pe poziţia a cincea în clasament, după ce au condus ierarhia pană în etapa a noua. Meci de azi va fi un prilej de reabilitare. Oaspeţii se află pe ultimul loc în clasament cu un singur punct după 11 etape. Focşănenii au însă în continuare mai multe absenţe, datorate accidentărilor. Astfel, pe teren vor apărea şi jucători care au început campionatul ca rezerve, cum ar fi Constantin sau Baltag. Cele două varfuri de atac care au debutat ca titulari, Pasăre şi Codrescu, absentează la acest joc, dar este de salutat revenirea lui Bogdan Stratulat în prima echipă. În tur, focşănenii s-au impus cu 2-0, la capătul unui meci dominat în cea mai mare parte. La juniori B, focşănenii vin după “războiul” de la Miercurea Ciuc, unde au pierdut cu 5-0, într-un meci cu multe durităţi din partea gazdelor, permise de brigade de arbitri din Covasna. LPS Focşani va juca duminică, cu începere de la orele 14.00, cu Unirea Tărlungeni, pe stadionul Milcovul. Focşănenii aflaţI pe locul doi în clasament, vor încerca să obţină o victorie normală în faţa ocupantei locului nouă. Braşovenii au acumulat pană acum şapte puncte. Antrenorii Alin Samoilă şi Mihai Oprişan vor avea probleme în alcătuirea primul “11”, avand mai mulţi accidentaţi după partida din runda precedentă. În tur, la Tărlungeni, focşănenii au caştigat la pas, cu scorul de 5-1. Rămane de văzut dacă focşănenii vor trece peste accidentările din cadrul lotului şi vor reuşi să obţină un success facil în faţa formaţiei care reprezintă o localitate situată la 5 kilometri de Braşov. Azi, de la orele 10.00, pe stadionul “Milcovul”, echipa de juniori C de la LPS Focşani va juca o restanţă în campionatul judeţean cu Ştiinţa Focşani. De la orele 11.30, pe “Milcovul 3” va avea loc selecţia pentru jucătorii născuţi în anul 2000.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.