Sport

Candidatură din afara sistemului

Ziarul de Vrancea
22 nov 2013 534 vizualizări
Răzvan Burleanu, şeful minifotbalului european, îşi va lansa programul pentru conducerea FRF în cursul zilei de luni

Preşedintele Federaţiei Romane de Minifotbal, Răzvan Burleanu, şi-a anunţat candidatura la preşedinţia FRF, fiind primul contracandidat pentru fostul internaţional Gheorghe Popescu la acest post, se arată într-un comunicat remis agenţei MEDIAFAX. "La fel ca foarte mulţi iubitori ai fotbalului, mă număr printre cei dezamăgiţi de ceea ce se întamplă cu acest sport, de maniera în care este organizat de actuala conducere a Federaţiei Romane de Fotbal. Nu îmi pot imagina un viitor în care fotbalul să fie doar un fenomen marginal aşa cum pare să devină de la un an la altul. Este momentul ca, cei care considerăm că trebuie să se producă o ruptură de cultură organizaţională, că intrăm pe teren pentru a oferi o alternativă construită pe valori şi principii, management orientat spre performanţă şi leadership responsabil", a declarat Burleanu. În privinţa echipei naţionale, Burleanu a spus că va încerca să-l convingă pe Victor Piţurcă să renunţe la funcţia de selecţioner, dar nu este de acord cu rezilierea contractului şi plata de daune. În opinia lui Răzvan, cuplul ideal pentru echipa naţională este Mircea Lucescu (director tehnic) - Laurenţiu Reghecampf (selecţioner).
În varstă de 29 de ani, Răzvan Burleanu este fiul cunoscutului fotbalist Gheorghe Burleanu, care a jucat peste 300 de meciuri în primul eşalon în anii '80-'90, la FC Olt, FCM Bacău (cea mai mare parte a carierei), Dacia Unirea Brăila şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Răzvan Burleanu este doctor în ştiinţe politice şi preşedinte al Federaţiei Europene de Minifotbal din 2007. În 2012, la înfiinţarea Federaţiei Romane de Minifotbal, a fost ales preşedinte în unanimitate.  Preşedintele FR de Minifotbal îşi va lansa candidatura oficial în cadrul unei conferinţe de presă luni, cand şi va lansa şi programul candidaturii sale intitulat "Programul de guvernanţă sportivă". Fostul internaţional Gheorghe Popescu este singurul care şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia Federaţiei Romane de Fotbal, acesta fiind susţinut şi de actualul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, care a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.