Sport

Întoarcerea fiului risipitor

Ziarul de Vrancea
20 nov 2013 475 vizualizări
Adrian Mutu se va transfera în iarnă la Petrolul, dacă va reuşi să-şi rezilieze contractul cu Ajaccio Finanţatorul FC Petrolul Ploieşti, Dan Capră, a declarat, ieri, la Sport.ro, că în cazul în care atacantul Adrian Mutu îşi va rezilia contractul pe care îl are cu AC Ajaccio, atunci jucătorul va veni din iarnă la gruparea prahoveană.

"În condiţiile în care îşi va rezolva problemele la echipa de club, atunci cu siguranţă el va veni la Petrolul. Nu ne-am făcut planuri. Aşteptăm ca lucrurile să se materializeze şi după aia facem planuri şi din punctul de vedere al vanzării de tricouri. Nu doar antrenorul Contra l-a dorit pe Mutu. Dacă Mutu va ajunge la Petrolul, vizăm să ne îndeplinim obiectivele. Am încredere în Cosmin şi în relaţia sa cu Adi", a spus Capră, care a infirmat zvonurile potrivit cărora Adrian Mutu ar urma să aibă un salariu stagional de un milion de euro. " Nu vreau să comentez suma. în niciun caz nu e vorba de milioane şi nu este vorba de sume atat de mari pe cat s-au vehiculat în ultimele ore. Da, Mutu a ajuns ieftin. Poate da, poate nu. E o chestie care e doar problema mea, dar asta numai în condiţiile în care vom semna un angajament", a completat Capră. Adrian Mutu s-a transferat în 2012 la AC Ajaccio, însă în ultima perioadă nu a mai fost convocat. El mai are contract un sezon şi jumătate, pană în vara anului 2015.
Mutu a anunţat, marţi seară, că intenţionează să îşi rezilieze contractul cu gruparea corsicană şi să revină în Liga I, dar nu la Dinamo, unde susţine că nu este dorit suficient de mult de finanţatorul Ionuţ Negoiţă, ci la o echipă "surpriză". "Vreau să mă întorc în Romania pentru că vreau să mai joc pană în 2018... Glumesc. Vreau să mai joc un an şi jumătate. Nu vă spun la ce echipă, e o surpriză. Să rezolv problemele aici  şi după aia vedem. Dinamo nu o să fie, mai ales după ultimele discuţii", a declarat Mutu la Digi Sport.  Mutu a adăugat că revenirea sa în Liga I se poate realiza în pauza competiţională din iarnă şi numai în cazul în care reuşeşte să rezilieze de comun acord contractul cu gruparea corsicană Ajaccio. La randul său, tehnicianul Petrolului, Cosmin Contra, a declarat, ieri, că a discutat cu atacantul Adrian Mutu despre posibilitatea ca el să se alăture în iarnă formaţiei prahovene, căreia îi va aduce, în cazul în care transferul se va realiza, un plus de valoare şi experienţă atat în vestiar, cat şi pe teren. Adrian Mutu s-a transferat în 2012 la AC Ajaccio, însă în ultima perioadă nu a mai fost convocat. El mai are contract un sezon şi jumătate, pană în vara anului 2015.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.