Sport

O nouă delegare cu semnul întrebării din partea CCA:Arbitrii din Covasna, la Miercurea Ciuc, într-un joc între primele două clasate!

Dan Chiriac
20 nov 2013 520 vizualizări
“Avem jucători accidentaţi, parcă au fost la război, nu la un meci de fotbal!”, au acuzat oficialii echipei u după înfrangerile de la Miercurea Ciuc, juniorii au picat în clasament pană pe poziţia a cincea, la sub 19 ani şi pe poziţia a doua la juniori U 17 u LPS Focşani joacă duminică, pe stadionul “Milcovul”, cu Unirea Tărlungeni

Echipele de juniori de la LPS Focşani au pierdut partidele disputate duminică la Miercurea Ciuc. La juniori A, CSS Miercurea Ciuc s-a impus cu 1-0, iar focşănenii au ajuns tocmai pe poziţia a cincea a clasamentului. După ce au condus ierarhia timp de nouă etape, focşănenii s-au văzut depăşiţi în clasament de FC Braşov - 25 puncte, Petrolul 23 puncte, Astra şi Dinamo Oneşti 22 punte. Echipa pregătită de Daniel Bănică are 20 de puncte şi ocupă doar locul cinci. După un start excelent de campionat, focşănenii au acuzat accidentările din cadrul lotului şi au pierdut puncte după puncte. LPS a fost învinsă de Dinamo Oneşti, FC Braşov şi CSS Miercurea Ciuc şi a pierdut poziţia de lider. Primul prilej de reabilitare este partida cu Unirea Tărlungeni, care va avea loc duminică, cu începere de la orele 12.00, pe stadionul “Milcovul”. Oaspeţii se află pe ultimul loc în clasament cu un singur punct după 11 etape. Focşănenii au pierdut prima poziţie în clasament şi vor avea o misiune grea pentru a se califica în faza următoare a campionatului, unde merg primele două clasate. La juniori B, focşănenii au cedat la Miercurea Ciuc cu 5-0, într-un meci cu două eliminări. Aflaţi pe primul loc în clasament, focşănenii au jucat în faţa ocupantei poziţiei secunde. Cu o brigadă de arbitri din Covasna, e clar o delegare neinspirată a Comisiei Centrale a Arbitrilor, pentru un meci în care se întalneau primele două clasate, focşănenii nu au avut nicio şansă în faţa gazdelor. Focşănenii au acuzat în termeni duri maniera de arbitraj a arbitrilor din Sfantul Gheorghe, dar şi jocul dur al gazdelor. “Scorul ar putea părea prea mare, dar arbitrii le-au permis orice pe teren. De la prima fază a meciului au început să joace dur. Avem jucători accidentaţi, parcă au fost la război, nu la un meci de fotbal! Nu credem că era normal ca într-un meci între primele două locuri să fie delegată la Miercurea Ciuc o brigadă din Covasna”, s-au plans oficialii echipei focşănene. În urma victoriei, CSS Miercurea Ciuc a urcat pe primul loc, în timp ce focşănenii au două puncte mai puţin decat liderul. LPS Focşani va juca duminică, cu începere de la orele 14.00, cu Unirea Tărlungeni, pe stadionul Milcovul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.