Sport

Unirea Focşani şi-a suspendat jucătorii

Dan Chiriac
19 nov 2013 1003 vizualizări
22 de jucători de la clubul focşănean au fost suspendaţi pentru neprezentare la antrenamente, dar decizia trebuie aprobată de comisia de disciplină din cadrul AJF Vrancea

22 de jucători de la clubului Unirea Focşani au fost suspendaţi de Consiliul Director al Clubului. Această decizie urmează a fi ratificată de Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vrancea, în şedinţa din 26 noiembrie. “Întrucat nici pană la această dată antrenorul sau alte persoane din cadrul Asociaţiei nu au fost contactaţi de conducerea altor cluburi unde se pregătesc aceşti jucători şi nici de părinţii sau tutorii legali ai jucătorilor, 22 de jucători au fost suspendaţi pe termen nelimitat”, se arată în decizia clubului focşănean care activează în liga a cincea şi în campionatul juniorilor C. Lista jucătorilor este următoare: Galavan Ionuţ Daniel, Stoica Iulian Maricel, Tufănoiu Cristian, Bolovan Vlăduţ, Staicu Florin Orlando, Asăndulesei Cosmin Costel, Miron Marian Dragoş, Costea Bogdănel, Taftă Gabriel Ştefan, Vetrescu Ştefan Robert, Tarbă Alex. Dumitrache, Tomulescu Gabriel Răzvan, Chirilă Costin Florentin, Carabă Cosmin, Purice Florin,  Cioaric Adrian, Manea Alin Ioan, Ciubotaru Adrian Marian, Stan Alexandru, Daraban Codruţ Rareş, Danis Luca Bogdan, Porumboiu Alex. Dumitru. Hotărarea a fost aprobată şi semnată de membrii Consiliului Director al A.S.F.C. Unirea Focşani. Toţi cei 22 de jucători menţionaţi şi/sau reprezentanţii lor legali sunt chemaţi în şedinţa Comisiei de Disciplină a AJF Vrancea, pe 26 noiembrie, orele 17.00, pentru a-şi susţine punctul de vedere. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.