Sport

Voleibalistele, victorie în trei seturi în faţa valcencelor

Dan Chiriac
17 nov 2013 469 vizualizări
CSM Focşani 2007 - CET Govora CNMB Rîmnicu Vîlcea 3-0 (25-14, 26-24, 25-17), în Divizia A de volei feminin

CSM Focşani 2007 a reuşit a doua victorie în campionat, sâmbătă, în Sala Polivalentă, unde a întâlnit pe CET Govora CNMB Rîmnicu Vâlcea. Cu o formulă de joc devenită tradiţională – Taşkiran, Shtarbanova, Kirilova, Blaga, Cimpoeşu, Mogoszan, cu Tisianu, libero şi cu folosirea pe scurte perioade de timp a celorlalte jucătoare din lot, CSM Focşani 2007 îşi cristalizează o manieră proprie de joc şi reuşeşte să găsească resursele pentru a se impune, chiar şi atunci când evoluţia echipei nu străluceşte. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, când, după un prim set câştigat cu detaşare, la 14, a urmat un al doilea în care s-a ajuns la 19-12. La acest scor, ceva s-a rupt în prestaţia gazdelor al căror avantaj s-a topit punct cu punct, până s-a ajuns la 24-24. Fetele Focşaniului au întrerupt seria erorilor şi, cu punctele valorii lor superioare, şi-au adjudecat setul al doilea la 24. În ultimul set, vîlcencele au ţinut aproape de focşănence, însă după 11-9, CSM Focşani 2007 s-a desprins, ajungând la 21-13, 23-16 pentru a încheia cu 25-17. Partida a avut multe momente de foarte frumos spectacol voleibalistic, la care au contribuit gazdele, cu o valoare, indiscutabil, superioară, dar şi oaspetele, care au un excelent joc de apărare, o mare mobilitate în teren care le ajută să recupereze mingi ce par pierdute şi au un entuziasm prin care compensează diferenţele de talie sau de experienţă competiţională faţă de adversare. Sâmbăta viitoare, la Focşani vine CSU Galaţi. Au evoluat: CSM Focşani 2007: Georgia Cristina Botezatu, Rositsa Kirilova, Ana Maria Cimpoeşu, Elena Mogoszanu, Zlatina Shtarbanova, Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Alexandra Bîrgăoanu, Alexandra Blaga, Ana Boantă, Mihaela Cîrlan, Georgiana Tisianu. CET Govora CNMB Rîmnicu Vîlcea: Bianca Firan, Ioana Luminca, Cristina Florescu, Claudia Sandu, Alexandra Ciucu, Luiza Dinu, Ioana Silivescu, Roberta Craioveanu, Oana Popa. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.