Sport

Diferenţa de valoare şi-a spus cuvantul

Dan Chiriac
17 nov 2013 1847 vizualizări
CSM Focşani - CSM Călăraşi 21-34, în divizia A de handbal masculin u experienţa jucătorilor oaspeţi a fost decisivă

Echipa de handbal CSM 2007 Focşani a disputat duminică, la Sala Polivalentă, meciul din Divizia A, în compania echipei CSM Dunărea Călăraşi. Oaspeţii se bat pentru promovarea în prima ligă şi au reuşit să facă diferenţa prin experienţa jucătorilor care alcătuiesc formaţia. Alin Şania – fost component al naţionalei şi caştigător de cupă europeană cu Steaua, Eremia Pîrîianu, fost component al naţionalei, Răzvan Gavriloaia, şi Ionuţ Săulescu, jucători cu multe meciuri în liga naţională au făcut diferenţa într-un meci în care nu s-a pus problema învingătoarei. Oaspeţii au condus aproape pe toată durata partidei şi s-au distanţat la o diferenţă clară pe tabelă. CSM Călăraşi şi-a permis în finalul jocului să-i menajeze pe titulari, introducand pe teren mai multe rezerve. Din păcate, jocul s-a terminat cu o bătaie între jucătorii celor două echipe, arbitrii fiind nevoiţi să dicteze mai multe eliminări de două minute. Oaspeţii au fost cei care au provocat incidente, atitudinea fiind aproape de neînţeles în condiţiile în care diferenţa de scor a fost foarte mare. Chiar dacă diferenţa de valoare a fost evidentă, focşănenii au meritul că au încercat să reducă proporţiile scorului şi că au oferit o replică pe măsură unei echipe care probabil va juca în 2014 în liga naţională. Antrenorul focşănenilor, Viorel Ciubotaru a folosit următorii jucători: Petrică Vasilache, Ciprian Stancu, Iulică Barbu, Constantin Daniel Rusu, Vasile Gelu Ungureanu, Florin Constantin, George Radu Bălan, Ionuţ Gheorghe, Robert Andrei Năstăsie, George Ştefan Tănase, Silviu Gabriel Rotaru, George Mădălin Necoară, Alin Smeu, Iulian Neaţă şi Robert Popa. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.