Sport

Grecii sunt prea siguri de calificare

Ziarul de Vrancea
17 nov 2013 631 vizualizări
O spune chiar preşedintele Federaţiei de la Atena, Giorgios Saris * ziarele din Elada se întrec în titluri bombastice

Preşedintele Federaţiei Elene de Fotbal, Giorgos Sarris, a afirmat că jucătorii greci au evoluat cu mare dăruire în meciul cu Romania, scor 3-1, subliniind că este sigur de calificarea la turneul final din Brazilia. "Felicitări echipei, este un rezultat bun, dar mai avem un meci înainte de a obţine calificarea. Jucătorii şi-au dat sufletul pe teren, au marcat şi au caştigat. Echipa noastră a jucat bine, am fost convins că aşa va fi. Sunt sigur că vom merge la Cupa Mondială", a spus Sarris.
Presa elenă a notat că  defensiva a fost "călcaiul lui Ahile" al echipei pregătite de Victor Piţurcă, un "adversar inferior", şi că grecii sunt favoriţi absoluţi la calificare. "Nimeni nu bănuia că se vor înscrie atatea goluri, începutul de meci a fost nebun. Defensiva Romaniei s-a deschis ca un şvaiţer. Apărarea Romaniei a fost călcaiul lui Achile al echipei lui Piţurcă. Grecia a marcat de trei ori, ceea ce nu reuşise nici cu Liechtenstein", a scris publicaţia Contra. Sentragoal a titrat: "Brazilia, venim !". "Grecia aproape şi-a adjudecat biletele pentru Mondiale. Mitroglou şi-a pus ştampila pe victorie".


"Mitroglou - criminal în serie"

Ziarul Sport a titrat: "Grecia în deliRio !". "Ne facem bagajele pentru Rio! MVP-ul meciului, Mitroglou. După acest 3-1, Grecia este cu un pas la turneul final şi aşteaptă returul pentru a pune viza pe paşapoarte", a menţionat sursa citată.  "Ce Romania ? Rio Mania!", a scris cotidianul Gazzetta. "Grecia a învins Romania cu 3-1, ratand chiar şansa unui scor mai mare. Mitroglou, criminal în serie. Golurile lui au pavat calea Greciei spre Brazilia. Înainte de meci, ar fi fost bun şi un 1-0, acest 3-1 e ideal, deşi mai puteam înscrie în faţa unui adversar inferior". "Împachetăm pentru Rio ! Grecia a fost net superioară Romaniei şi putea înscrie cel puţin de patru ori", a comentat şi Nova Sports. Reprezentativa de fotbal a Romaniei a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contand pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru Romania a marcat Stancu '19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou '14, '66 şi Salpingidis '20. Meciul retur va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Pentru a fi sigură de calificarea la CM, Romania are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.