Sport

Victoria, cuvant de ordine pentru CSM 2007

Dan Chiriac
15 nov 2013 428 vizualizări
CSM Focşani 2007 - CET Govora CNMB Rîmnicu Vîlcea, sâmbătă, de la ora 14,00, în Sala Polivalentă

Voleibalistele focşănene revin în Sala Polivalentă după o deplasare nereuşită, sâmbăta trecută, la Miroslava. Azi, CSM Focşani 2007 va întâlni pe CET Govora CNMB Rîmnicu Vîlcea, formaţie foarte tânără, dar bătăioasă, care va constitui o adversară ce poate pune probleme. De aceea, Mihaela Taşkiran, Zlatina Shtarbanova, Rositsa Kirilova, Alexandra Blaga, Ana Maria Cimpoeşu, Elena Mogoszan, Romina Coman, Georgiana Tisianu, Alexandra Bîrgăoanu, Ana Boantă, Georgia Cristina Botezatu şi Mihaela Cîrlan au nevoie de concentrarea care să le ajute se exprime la nivelul valorii lor individuale şi al celei de grup. Victoria în meciul cu Rîmnicu Vîlcea şi punctele puse în joc va fi cuvântul de ordine pentru fetele Focşaniului. Reuşitul spectacol sportiv oferit de voleibalistele focşănene în prima etapă, apreciat de cei prezenţi în tribunele Sălii Polivalente, este mai mult decât o invitaţie pentru iubitorii de volei care sunt aşteptaţi în număr cât mai mare pentru a-şi susţine favoritele în meciul care va începe sâmbătă, la ora 14.00. (Dan CHIRIAC)
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.