Sport

Echipa de futsal merge mai departe, cel puţin pană în iarnă

Ziarul de Vrancea
15 nov 2013 531 vizualizări
Progresul Focşani - CSMS Iaşi, maine, orele 18.00, la Sala Polivalentă din Focşani

Echipa de futsal Progresul Focşani va continua în liga întai cel puţin pană la finalul sezonului de toamnă. În aceste condiţii, focşănenii vor juca sigur partida de maine cu CSMS Iaşi şi cea din ultima etapă a turului, în deplasare cu United Galaţi. Cum Federaţia Romană de Fotbal a programat pentru luna decembrie şi partidele din primele două runde ale returului, focşănenii vor disputa şi partidele cu Dunărea Călăraşi, pe teren propriu şi cu Sportif Tîrgovişte în deplasare. Consiliul de Administraţie de la formaţia focşăneană nu a luat în această săptămană nicio decizie definitivă privind posibila retragere din campionat. Chiar dacă principalii sponsori ai echipei şi-au arătat nemulţumirea faţă de ultimele rezultate, jucătorii au ocazia în ultimele patru jocuri din acest an să-i determine pe cei care susţin formaţia să revină la sentimente mai bune. Prima ocazie este meciul de maine seară, cand focşănenii vor întalni pe CSMS Iaşi. Cele două formaţii au oferit de fiecare dată meciuri foarte echilibrate, aşa cum se anunţă a fi şi cel de maine. În acest moment, Progresul Focşani se află pe locul opt, în clasament, cu şapte puncte, la doar două lungimi de ocupanta locului cinci. O victorie în meciul de duminică i-ar putea ajuta pe focşăneni, în primul rand pentru moral, şifonat tare în ultimele etape. Progresul se află doar la minus doi în clasamentul adevărului, dar înfrangerile suferite în partidele cu ultimele clasate, KTE Tg. Secuiesc şi Clujana Cluj au deranjat foarte mult conducerea clubului. Jucătorii au obligaţia să salveze echipa în aceste momente printr-o victorie în partida de maine. Intrarea la meci este liberă, jocul urmand să înceapă la orele 18.00. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.