Sport

Selecţionata Vrancei s-a oprit în semifinalele Cupei Regiunilor

Dan Chiriac
13 nov 2013 544 vizualizări
Alba- Vrancea, 3-1 în semifinala Cupei Regiunilor la fotbal

Selecţionata judeţului Vrancea a pierdut miercuri după amiază partida disputată la Braşov în compania reprezentativei judeţului Alba. Ardelenii au început mai bine meciul şi au marcat de două ori în primul sfert de oră, prin Bodea în minutul 7 şi Frenţiu, în minutul 14. A fost o perioadă de joc dominată de jucătorii din Alba şi care s-a dovedit în cele din urmă decisivă în stabilirea rezultatului final. Vrancenii au revenit în joc, au ratat mai multe situaţii de gol şi au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 30. Lechea a marcat cu capul după o lovitură de colţ. Pană la pauză, Lechea şi Răzvan Crăciun au avut şansa egalării dar la cabine s-a intrat cu scorul de 2-1 pentru selecţionata din Alba. Repriza a doua a început la fel ca prima iar Cernea a marcat pentru 3-1, după un contraatac reuşit al ardelenilor. Pană la final, jocul a curs într-un singur sens, spre poarta celor din Alba, dar Istrate, în două randuri şi Lechea au ratat din situaţii favorabile. Scorul final, 3-1, califică echipa din Alba în finala competiţiei ce va avea loc la Mogoşoaia. Selecţionata Vrancei a avut următoarea alcătuire: Săvulescu, Săpunaru, Sorin Nistor, Smărăndoiu, Corhană, Ionuţ Nistor, Vasile, Crăciun, Manu, Ciubotaru, Lechea. Au mai intrat Istrate, Bălosu şi Căpăţană. De partea opusă au evoluat următorii jucători: Ştef, Nemeş, Vorşoi, Oltean, Ivaşcu, Frenţiu, Creţiu, Lungu, Goangă, Bodea, David. A mai intrat Cernea. În finala competiţiei s-a calificat şi selecţionata Braşovului, care a învins cu 1-0 selecţionata Prahovei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.