Sport

CSM Focşani 2007, aur, de două ori argint şi bronz la naţionale

Dan Chiriac
12 nov 2013 497 vizualizări
Sensei Daniel Fusaru, aur şi argint cu Dinamo Bucureşti u CS Unirea Focşani a luat şase medalii în capitală

Evoluţie foarte bună pentru karateka din Focşani la naţionalele de karate. CSM 2007 Focşani şi CS Unirea Focşani au confirmat valoarea şcolii de karate din Focşani. Sportivii de la CSM Focşani 2007, pregătiţi de sensei Daniel Fusaru, continuă să se afle printre protagoniştii întrecerilor naţionale. La Campionatul Naţional de Karate SKDUN, ale cărei întreceri au avut loc la Bucureşti, în Sala Apolo, la sfârşitul săptămânii trecute, echipele clubului au câştigat o medalie de aur, două de argint şi una de bronz. Irina Paraschiv, Gabriela Popovici şi Ana Maria Alexe au fost în echipa de fete copii 2 (2003-2002) ^38 kg., care a devenit campioană naţională. La kumite copii 1 (2004-2005), ^28 kg., echipa formată din Andrei Mardare, Robert Tudoran şi Marius Ştefănescu a terminat competiţia pe locul 2, ca şi echipa de kata copii 2 (2004-2003-2002), alcătuită din George Popa, Tudor Georgescu, Robert Tudoran. La kumite juniori, Dragoş Pantazică (cadet), Bogdan Alpreotesei şi George Dochioiu au încheiat întrecerea pe locul 3. Sensei Daniel Fusaru a fost un foarte bun exemplu pentru elevii săi, câştigând medalia de aur cu echipa de seniori şi medalia de argint cu echipa de mixt. Daniel Fusaru este legitimat la Dinamo Bucureşti. Echipa de karate de la CS Unirea Focşani a caştigat şase medalii la întrecerile din capitală. La kata, Unirea a caştigat aurul la mixt şi două medalii de argint la cadeţi masculin şi juniori mixt. La kumite, focşănenii au urcat de trei ori pe treapta a doua a podiumului la cadeţi şi juniori feminin. Karateka sunt pregătiţi de antrenorul Aurel Giurgea. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.