Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Condescu a fost arestat

Ziarul de Vrancea
12 nov 2013 467 vizualizări
Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului sportiv Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost reţinut, aseară, după ce a fost audiat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Marin Condescu a fost chemat ieri, la audieri, la sediul Poliţiei Judeţene Gorj, ulterior pe numele acestuia fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. În 8 octombrie, Marin Condescu a fost chemat la sediul IPJ Gorj pentru audieri în dosarul în care este acuzat de spălare de bani şi fals. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii Targu Jiu a venit atunci însoţit de către avocatul său, care a declarat că este vorba despre un dosar penal deschis în vară pe numele lui Condescu şi care vizează modul în care firma ce asigură tichetele de masă pentru mineri şi energeticieni a încheiat cu echipa de fotbal un contract de cesiune de creanţe de 1,7 milioane de lei.
 
Danciu-gol s-a retras

Atacantul Ionel Dănciulescu şi-a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, retragerea din activitatea fotbalistică, el urmand să fie noul team-manager al FC Dinamo. "A venit şi acest moment. Era inevitabil să se întample. Nu este o decizie uşoară, dar nici foarte grea. Aveam mai multe variante, dar pană la urmă am hotărat de a mă retrage de la Dinamo. Aşa mi-am dorit ca ultimă dorinţă, să joc ultimul meci la Dinamo. Nu cred că va fi absolut nicio problemă că mă voi retrage. Există viaţă şi după retragere. Voi rămane în cadrul clubului. Fără sprijinul colegilor şi al antrenorilor nu cred că aş fi ajuns unde sunt astăzi. Viitorul meu este legat de Dinamo. Cred că este momentul cel mai bun de a mă retrage", a spus Dănciulescu. Atacantul a venit îmbrăcat în costum la conferinţa de presă,e 500 de partide în Liga I, el înscriind 214 goluri.

Dispar trofeele la Dinamo

Administratorul FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că din visteria clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare au dispărut de-a lungul anilor peste o sută de trofee, unele dintre ele din argint masiv, care valorau foarte mult. "E un amănunt dureros, a existat un muzeu al lui Dinamo, în vechiul sediu. Existau toate trofeele obţinute de secţiile acestui club. Era un muzeu excepţional, cu foarte multe trofee internaţionale. Îmi aduc aminte că existau nişte trofee caştigate în Spania în perioada anilor '70-'80. Erau trofee din argint masiv, care valorau la vremea respectivă minim 10.000 de dolari. şi era o sală plină cu aceste trofee, care au dispărut inexplicabil. Sau poate sunt dosite undeva prin vreun subsol. Cred că erau mai bine de o sută de trofee care au dispărut", a declarat Dinu. Acţionarul clubului Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a precizat că face eforturi pentru a recupera obiecte care ţin de istoria clubului, pentru a deschide un muzeu.

Cad capete în Serie A

Tehnicianul Delio Rossi a fost demis, luni seară, din funcţia de antrenor principal al echipei Sampdoria Genova, după înfrangerea din partida cu formaţia AC Fiorentina, scor 1-2, a anunţat clubul italian. Rossi, în varstă de 52 de ani, se afla în funcţie din decembrie 2012. Pană la numirea unui nou antrenor, echipa va fi pregătită de Francesco Pedone, tehnicianul formaţiei de tineret a clubului genovez. Presa italiană a scris că Sampdoria Genova negociază cu selecţionerul Serbiei, Sinisa Mihajlovic, pentru preluarea postului de antrenor principal.Totodată, Giuseppe Sannino, a dost demis, ieri, din funcţia de antrenor principal al echipei Chievo Verona, unde este legitimat fundaşul Paul Papp, a anunţat clubul italian. Sannino, în varstă de 56 de ani, fusese numit în funcţie la începutul sezonului, dar a fost demis după ce Chievo Verona a remizat, pe teren propriu, scor 0-0, cu AC Milan şi a ajuns pe ultimul loc în Serie A. Conform presei italiene, principalul favorit la preluarea postului de antrenor al grupării din Verona este Eugenio Corini, în varstă de 43 de ani, care a mai pregătit-o pe Chievo în sezonul trecut.
 

Zlatan e şef în Nord

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovic, a fost desemnat, luni, jucătorul anului în Suedia pentru a opta oară, în cadul Galei Fotbalului Suedez. Cu această ocazie, poşta suedeză a anunţat că va pune în vanzare timbre cu efigia lui Zlatan Ibrahimovic. Cele cinci timbre "Zlatan" vor fi lansate la 27 martie 2014. Jucătoarea formaţiei Olympique Lyon, Lotta Schelin, a cucerit pentru a patra oară Balonul de Diamant, trofeu acordat pentru cea mai bună fotbalistă suedeză a anului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.