Sport

Panciu se menţine în fruntea Superligii

Dan Chiriac
10 nov 2013 574 vizualizări
Young Stars a caştigat pe terenul ultimei clasate şi şi-a asigurat primul loc la finalul turului u derby-ul de la Gugeşti s-a încheiat la egalitate, 1-1 u Energia Vulturu s-a impus la Gologanu chiar dacă a jucat 70 de minute cu un jucător de camp în poartă

Sambătă au avut loc partidele rundei a zecea din Superliga Vrancei. Young Stars Panciu şi-a asigurat primul loc la finalul turului de campionat după ce s-a impus fără mari probleme în deplasare, la Cîmpineanca. Ultima clasată nu a putut opune rezistenţă în faţa unei echipe care a dominat acest tur de campionat. Cu un lot din care fac parte majoritatea jucătorilor care au evoluat şi în liga a treia, formaţia pănceană a arătat că este cea mai puternică echipă din campionat. Formaţia pregătită de Dănuţ Bolocan a făcut un singur pas greşit în campionat, după un 1-1, pe teren propriu cu Energia Vulturu. În rest, succese pe linie, inclusiv o victorie clară în derby-ul cu Selena Jariştea, scor 3-0. Omogenitatea lotului şi valoarea unor jucători au făcut diferenţa şi în partida de sambătă de la Cîmpineanca. În ultima etapă a turului, păncenii vor juca acasă cu Victoria Gologanu. Energia Vulturu a obţinut o victorie importantă în cel mai echilibrat joc al rundei. Oaspeţii au deschis scorul la Gologanu după un sfert de oră, dar au rămas în zece oameni, după ce portarul lor a fost eliminat pentru un fault în situaţie clară de gol. Energia Vulturu nu a avut pe foaia de joc un portar de rezervă, astfel încat, între buturi a intrat un jucător de camp, Vasile Apostol. Acesta a avut cateva intervenţii de mare portar, menţinand scorul pe tabela de marcaj. Gazdele nu au putut marca în superioritate numerică, chiar dacă au avut în faţă un portar de ocazie. Cel mai aşteptat meci al rundei a opus pe Victoria Giugeşti şi Euroamnia Dumbrăveni. Gazdele au condus cu 1-0, dar oaspeţii au revenit şi au egalat, un scor care mulţumeşte ambele formaţii. Partida dintre Unirea Ţifeşti şi Voinţa Odobeşti, disputată duminică dimineaţă a adus şi o mini-surpriză, oaspeţii obţinand doar un egal, după ce au fost conduşi cu 1-0. AS Suraia nu a avut nici o emoţie în partida cu FC Mărăşeşti şi s-a impus cu un categoric 6-0. Surăienii au urcat pe locul cinci în clasament în urma acestei victorii. Selena Jariştea nu are emoţii în faţa echipelor de la mijlocul clasamentului, dar nu poate să se apropie prea mult de liderul clasamentului. Rezultatele meciurilor au fost următoarele: Selena Jariştea – Voinţa Cîrligele 5-1, Victoria Golgoanu – Energia Vulturu 0-1, AS Suraia-FC Mărăşeşti 6-0, Unirea Ţifeşti – Voinţa Odobeşti 1-1, AS Cîmpineanca-YS Panciu 2-5,  Victoria Gugeşti - Euromania Dumbrăveni 1-1. În clasament, YS Panciu -  28 puncte, are un avans de patru lungi în faţa celor de la Selena Jariştea – 24 puncte, în timp ce Euromania Dumbrăveni – 20 de puncte se află pe poziţia a treia a podiumului.


Unirea Focşani urcă pe locul doi în liga a cincea

Duminică s-au desfăşurat şi partidele din etapa a şaptea a ligii a cincea. Pe stadionul “Milcovul”, echipa Unirea Focşani a învins cu 4-2 pe Viitorul Bilieşti, la capătul unui meci echilibrat, în care oaspeţii au oferit o replică foarte bună. Cu Răzvan Crăciun şi Florin Badiu pe teren, focşănenii au reuşit să se impună şi au urcat pe locul doi în grupa B a ligii a cincea. Rezultatele înregistrate au fost: Grupa A: Dinamo Tătăranu – Podgoria Coteşti 0-0, Unirea Milcovul – Flacăra Urecheşti 3-2, Voinţa Răstoaca – Tractorul Năneşti 6-2. Grupa B: Şoimii Mirceşti - Viitorul Vîrteşcoiu 3-3, Trotuşul Rugineşti - Victoria Vînători 7-1 şi Unirea Focşani – Viitorul Bilieşti 4-2 În liga a cincea, Voinţa Răstoaca şi ASS Victoria Pufeşti conduc cele două grupe şi sunt calificate în play-off. Pentru alte patru poziţii ce asigură prezenţa în faza superioară se luptă alte şase formaţii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.